Skip to main content

Blikscaters! (004)

04 januari 2016
Hits: 780

donderdag 12 januari-2006
Om met Joe Pesci te spreken: Okay, okay, okay (1). We hebben er alle begrip voor dat je niet meteen een antwoord klaar hebt als je van ons een moeilijk mailtje krijgt. Maar om net als Benoît Guiette gewoon te doen of je neus bloedt, vinden we niet netjes (2). Wij waren van plan om op zijn Kasteel Den Brandt ons eerste Westeuropese congres voor het behoud van wandelende takken te organiseren, maar dat voornemen heeft door het uitblijven van Benoît’s respons ernstige averij opgelopen.
Helaas hebben wij ook van La Dusselière, de perschef van Axel Vervoordt, nog niets vernomen. Nou begrijpen wij best dat dat niet aan haar ligt, maar aan haar baasje. En helaas heeft die onlangs de Zero Gutai ontdekt en zich bij gevolg permanent teruggetrokken in een Antwerpse sushi-bar om in de sfeer te blijven (3). Van die kant hebben we dus weinig te verwachten.
In afwachting van verdere gebeurtenissen - je weet maar nooit - zochten we vandaag contact met de bedrijfsliding van Extra Muros Antiques. Een shop vol antiquiteiten en opgeklopte snuisterijen in de Antwerpse Leopoldstraat. Niet voor niets, zoals u zult begrijpen. Vanaf 1989 tot een paar jaar geleden was deze pretentieuze uitdragerij namelijk gevestigd in de orangerie van kasteel Catershof . De orangerie die ook voorkomt in de verklaringen van Regina Louf (getuige X1). Wij verzonden de volgende mail:

“Onlangs kwamen wij erachter dat uw onderneming vanaf 1989 tot begin 2000 (?) gevestigd was in de orangerie van kasteel de Catershof. Ergens in die periode zouden zich volgens de verklaringen van Regina Louf (getuige X1) binnen dat domein ernstige gebeurtenissen hebben voltrokken, i.c. pedofiele uitspattingen en de moord op Katrien de Cuyper. Ten behoeve van een artikel op onze website zouden wij graag van u willen weten of u kennis draagt van deze gebeurtenissen en/of u ooit voor deze affaire door vertegenwoordigers van een officiële instantie bent gehoord”.

Door vragen word je wijs. Tenminste, als je antwoord krijgt. Laten we samen bidden. Stay tuned.

1. vgl. de film Leathal Weapon 2 ev.
2. zie aflevering 3 dd. 8/1/2006
3. zie aflevering 1 dd. 3/1/2006. Zero Gutai is een avant-gardistische kunststroming in het Japan van na de Tweede Wereldoorlog (vgl. het artikel “De pijler onder het imperium van Axel Vervoordt” in het januari/februari-nummer 2006 van het blad Villa d’Arte).

Klik hier om uw reactie toe te voegen
04 januari 2016
Blickscaters!