Van Estoril naar Zandvoort (121)

01 juni 2015
Hits: 515

maandag 26 augustus-2013
Houd u het nog een keer even vast: Cliff Richard heet in de echte wereld Harry Webb. Op een maandagmorgen, alweer een tijdje geleden, arriveerde een ambulance bij de intake van het Londense Goodmayes Hospital. Er werd een hysterische vrouw naar binnen gerold. Ene Harriet Webb. Haar make up leek op een nonfiguratief schilderij, haar pruik was van haar hoofd gevallen, haar panties zaten onder het bloed. Een zwaar beschadigde living doll. Zoiets. Ze zei, dat ze was verkracht door Lord Robert Boothby en een paar van zijn kennissen (1). Eenmaal ontdaan van haar kledij voor een nader medisch onderzoek bleek Harriet een meneer te zijn.
Het is een apocrief verhaal, maar gevoegd bij de andere bizarre Cliffberichten die nu al geruime tijd rondjes maken op Piccadilly Circus zou je toch verwachten, dat er in de juridische sector een wekker afloopt. Maar nog steeds zijn er officieel geen stappen ondernomen. Want als Sir Cliff uit de boom valt, vallen er misschien meer beroemde appeltjes uit hoger gelegen takken. No, thank you.
Btw. Nu we het toch over apocriefe verhalen rond heren in een jurk hebben. Weet u nog hoe we ademloos genoten van de verhalen over het voormalige opperhoofd van de Amsterdamse KvK en niet te vergeten de voormalige korpschef van Amsterdam en omgeving. Keurig allemaal weggejorist onder de rokken van het staatsgeheim. Vanwege de ernstige complicaties die een serieuze berichtgeving daarover zou hebben. Tsja. Stay tuned.

(1) Boothby was een beruchte Tory-parlementariër, die zich ondermeer had geëncanailleerd met de pedofiele gangsters Ron en Reggie Kray en net als Cliff aka Kitty habitué was van het Londense koterkruipersparadijs Elm Guest House.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Aantal keren bekeken: 515
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch