Skip to main content

Antillen vice versa (027)

25 februari 2017

dinsdag 29 oktober-2013
Als je een uppercutje hebt gehad kan je als een lullo gaan staan wachten op het volgende tikkie. Maar zo is de voormalige Amsterdamse stenenstapelaar Chris van Assendelft van Wijck niet getrouwd. Degene die hem dat cutje bezorgde kan op korte termijn iets terug verwachten. In casu Viviane Verhoeven, de naar Curacao uitgeweken vamp van de door bad old Leo Nipshagen gesponsorde “Den Haag groep” (1), die volgens verschillende Belgische bronnen op de nominatie staat om overgeheveld te worden naar Jerommekeland. In eerste instantie vanwege een langlopende affaire uit de privésfeer.
Bij Hazeldonk over de grens zal ze niet alleen door Justitie met een verwelkte bos gladiolen worden verwelkomd, maar ook door een flink pelotonnetje schuldeisers. In een eerdere aflevering trokken wij al een stel anonieme jongens en meisjes op de Bühne, die niet zulke anonieme bedragen van haar te vorderen hadden (2). Maar eentje kunnen we deze reis wel met name opvoeren. Dat is Linda Goris van de Schildese interieurzaak “Ma maison”, die al in 2011 Viviane de gordijnen injoeg met een vordering van ruim 20 roodjes. Bij deze het definitieve vonnis inclusief rente.
Van Assendelft van Wijck heeft zich nu ook bij Linda's bef gemeld in een poging om een ander stukje oud zeer ter waarde van 50.000 euro plus boete plus rente uit de wereld te helpen. Noem het een proefballon. Als u even tijd hebt, benen omhoog, bakkie erbij en rammelen maar. Es folgt noch viel mehr Schweinerei. Maar voor nu kan ie wel weer. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 24 dd. 11 oktober 2013
(2) Zie aflevering 22 dd. 4 oktober 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Antillen vice versa