Adel verplicht (038)

25 februari 2017
Hits: 460

dinsdag 2 januari-2007
Onder invloed van wat bedrijfsmoeheid hebben we het in deze affaire een tijdje laten sloffen. Maar mocht u het nog niet weten, die ongelukkige dommekloot van een Karel van Rompaey, die zichzelf al fantaserend in de Belgische pedo-smeerkuil had gemanouvreerd, is in de loop van vorige maand van zijn ketting met die loden bal verlost. Hij bleek geen moer met de dood van Katrien de Cuyper te maken te hebben gehad. Zeiden we al, maar ook in België leggen ze liever hun flappers te luisteren bij keurig in de pas lopende mediacolieten. Hoe dan ook, je hoopt toch dat de absolutie van Kareltje voor minister van Justitie Laurette Onkelinkx aka “The Turkish Connection” een mooie aanleiding vormt om eindelijk aan het parallelle Dutroux-dossier een officiële status te geven en de start van een serieus onderzoek te gelasten naar de beweringen van de X-getuigen. Bijvoorbeeld in de richting van de grafelijke gebroeders Maurice en Leopold Lippens, respectievelijk hoogste baasje van Fortis en niet weg te branden burgemeester van Knokke-Heist. Vergeefse hoop, dat is inmiddels wel duidelijk.
Biedt ons overigens meteen de gelegenheid om nog even terug te komen op de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober jl. bij onze zuiderburen. Zo’n maand tevoren waren namelijk de leden van de rechtse meerderheid in Knokke-Heist bijeen in het clubhuis “Pavillon du Zoute”. En wat denk je dat een lid van die kudde aan graaf Leo vraagt? Wat er waar is van de berichten over diens pedofiele fratsen. Leo zegt dat er niks van waar is en dat ie een klacht had ingediend tegen een verspreider van die berichten.
Welke verspreider de door een van de X-getuigen als een varken afgeschilderde burgemeester bedoelde vermeldt de historie niet, maar tot nu toe heeft verder niemand iets vernomen van het in behandeling nemen van die klacht, laat staan een gang naar de kadi. Logisch, want dan komen zonder twijfel de processen-verbaal ter sprake uit het parallelle Dutroux-dossier en moeten de billen van Laurette en haar volgelingen bloot. En dat affront wil de beschermde bovenlaag van België coûte que coûte vermijden. Die ettert liever voort tot we twee generaties verder zijn en niemand meer weet waar die witte ballonnen ook weer voor waren. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Aantal keren bekeken: 460
Adel verplicht

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch