Skip to main content

Ebolalalalala (002)

02 april 2017

woensdag 6 augustus-2014
Kent u dr. Arntzen? Nee, wij ook niet. Druk druk druk baasje. Is strangeloving bezig met het frutselen aan genetisch gemanipuleerde Anthrax-vaccins, die verwerkt kunnen worden in allerlei medicijnen of in iets gezonds als een banaan of sneetje brood. Zodra dat spul de slokdarm is gepasseerd gaat het bij de heren der schepping aan de slag om de kwaliteit van hun sperma naar god te helpen. En zo ho te roepen tegen de groei van de mensheid. Of liever een minder ontwikkeld deel daarvan. Zonder dat die heren dat weten, anders krijg je gelazer.
Leuke gozer dus, die dr. Arntzen. Hij is het opperhoofd van het Amerikaanse Biodesign Institute for Infectious Diseases and Vaccinology en is verbonden aan de Universiteit van Arizona. In die hoedanigheid wil hij nog wel eens voor een stel studenten verschijnen en tijdens een vragenuurtje stelde een van die knipperbollen hem onlangs de intelligente vraag of het wel de moeite waard was om 8 miljard mensen te voeden. En of het niet beter was om het aantal mensen op ons beperkte bolletje wat te reduceren. Dr. Arntzen:

“Has anybody seen “Contagion” (1) ? That's the answer! Go out and use genetic engineering to create a better virus ... 25 percent of the population is supposed to go in “Contagion”.

Vind je het gek, dat ze in West-Afrika bij de bestrijding van die plotseling uitgebroken ebola-epidemie de westerse medische ploegen voor geen spermadruppel vertrouwen? Wie die noeste ebola-bestrijders eigenlijk zijn? Komen we nog op. Stay tuned.

(1) Een film van Steven Soderbergh uit 2011.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Ebolalalalala