Gas (003)

28 februari 2017
Hits: 507

donderdag 29 augustus-2013
Ze lijken geen meter op elkaar. John “Heinz” Kerry en Colin Powell. Behalve als ze uit hun nek lullen. Colin kwam in 2003 aankakken met het solide “bewijs” dat Saddammeke over massavernietigingswapens beschikte. Naderhand bleek het om massaverneukingswapens te gaan. Samengesteld uit gefantaseerde bits van de Irakese humorist “Curveball” en vage pieces van allerlei westerse nulnulorganisaties die werden gebruikt als smoes om Irak eens flink geopolletiek de oren te wassen. Een snufje Gleiwitz, een vleugje Tonkin, maar wat dondert het?
Nou Heinz. Die boerde vandeweek dat de jongens van Assad chemische troep op weerloze burgers hadden gegooid. De USSA beschikte over onomstotelijke bewijzen. Barack's rooie lijn was overschreden. Dus als we Assad een pak op zijn sodemieter gaven zou dat gerechtvaardigd zijn. Waar kwam dat bewijs vandaan? Volgens de laatste berichten uit Israël. Van een Unit 8200. Een clubje met grote oren die gesprekjes tussen een stel Syrische hotemetoten over de eventuele inzet van chemowapens zouden hebben opgevangen.
Nou moet je met vondsten van dit soort jongens uit de buurt van Tel Aviv uiterst voorzichtig zijn. Ze hebben datzelfde geintje namelijk al eens geflikt in de jaren tachtig toen Khadaffi eigenmachtig een stukkie zee aan de Lybische wateren had toegevoegd. Voornoemde jongens, verzameld in de Units Matkal en Flotilla 13, zetten een trojaans zendertje neer in Tripoli en vingen vervolgens berichten op die rechtstreeks uit de wapperende tent van de kolonel afkomstig leken te zijn. Onheilspellende berichten, want het leek erop of Khadaffi opdrachten gaf voor terroristische kunstjes op verschillende plekken in de westerse wereld. En laat nou in Berlijn een discotheek met een hele reut Amerikaanse hossers de lucht ingaan. Libië!! Kon niet anders. De meeste landen trapten er niet in, maar de Amerikanski's wel en ze gooiden een zootje ijzerwaar op Tripoli en Benghazi. Begrijpt u waar we heen willen? Juist. Nou maar hopen dat Obomba het ook door heeft. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 507

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch