Skip to main content

Depri

zondag 19 augustus-2012
Lekker weer. Kloten nieuws. Voor de Kunduz-gang tenminste. De spirituele topbaard van de Taliban heeft namelijk gejodeld dat zijn excentriekelingen erin zijn geslaagd om binnen te dringen bij het Afbaardse veiligheidsapparaat. I.c. de door ons bekostigde pleemobielbrigade en aanverwante artikelen uit de veiligheidswinkel. Alleen al afgelopen week had tot resultaat dat in ieder geval drie Amerikaanse G.I’s in zes planken met een vlag erover eerder dan voorzien huiswaarts vlogen. Uitgezwaaid door een stel harakiribaarden.
Lullig, maar het is niet anders: de Kunduz-gang is mede-verantwoordelijk voor het opleiden van dit soort fanatiekelingen. En je houdt je hart vast als je bedenkt, dat diezelfde coalitie straks onder leiding van Mark Damesfiets op de brug van het schip van staat komt te staan. Dat wordt harakiri voor een groot deel van de Nederlandse bevolking. Welk deel hoeven we niet uit te leggen. Je zou er nu al depri van raken.
Hoewel, voor dat laatste is goddank redding onderweg. Tot nu toe was het namelijk zo, dat je een paar prikken moest halen bij een chirurgijn om je depressiviteit in bedwang te houden. Hoeft binnenkort niet meer. In de USSA is in eerste instantie voor het Amerikaanse leger een spray ontwikkeld dat straks gewoon bij DA of Kruidvat te koop is tegen een redelijk prijsje. Als je je door allerlei kutontwikkelingen om je heen ineens als een asbak voelt, grijp je dus gewoon naar je spray en blaast een zootje TRH (Thyrotropin-Releasing Hormone) je hersens in. Kijk, dat helpt. Iedereen blij. Dus mocht je op een slecht moment Nick en Simon horen of tegen de airbags van Jolanda Sap opdenderen tijdens haar folderrondje, geen nood. Effies inhaleren en je kan er weer tegen. Hè, de wereld ziet er meteen weer heel anders uit.

Klik hier om uw reactie toe te voegen