Eenzame wolven (004)

02 april 2017
Hits: 474

woensdag 4 april-2012
Fijn om te weten. Volgens de Franse Maurice le Chien maakt haantje Sarkozy zijn achterstand op zijn socialistische tegenstander in de race naar het presidentschap langzaamaan goed. Dankzij een eenvoudig doch voedzaam onderbuikrecept. Via het geheimzinnige reisbureau DCRI bied je een jonge Mo uit het losbollencircuit voor helemaal noppes een paar reisjes aan naar interessante oorden in het Midden-Oosten.
Het enige wat ie hoeft te doen is een leuk reisverslagje maken voor de juffrouw van het reisbureau. Vervolgens begin je langzaamaan iets meer van hem te vragen en uiteindelijk lever je hem een vrachtje wapens om een paar aanslagen te plegen. Moet ie wel een leuk filmpje van maken voor de juffrouw van het reisbureau.
Mo gaat op pad en de rest denken wij met zijn allen te weten. Sarko stuurt een legertje gunslingers op hem af en Mo smelt de kazen. Als die op beginnen te raken zoekt hij contact met de belegeraars. Onder andere met de juffrouw van het reisbureau. Volgens de gunslingers zou Mo daarbij hebben erkend dat ie zeven moorden heeft gepleegd. Dat is voldoende. Als Mo naar buiten komt verandert ie in een zeef. Iedereen blij, behalve wat nabestaanden. De president maakt meteen van de gelegenheid gebruik om met veel geraas nog een stel verdachte Mo's op te pakken, belooft een menu vol uitzettingen à la carte en Maurice le Chien noteert een groeiende populariteit voor petit Sarko. Operatie geslaagd.
Hoewel, de advocaat van Mo's nabestaanden zegt te beschikken over twee identieke video-opnames (eentje voor de breek) waarop de toen nog levende Mo ondermeer verklaart dat ie onschuldig is aan de moordpartij. Leuk voor zijn opoe zou je zeggen, maar er staat vast nog meer op dat niet helemaal strookt met wat ons door de Franse topkoks van restaurant Elysée is voorgeschoteld. Komt ze over een paar dagen mee. Wordt vast een lekker toetje. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 474
Eenzame wolven

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch