Skip to main content

Dutroux revisited (010)

01 april 2017

vrijdag 20 april-2012
Vanochtend viel op onze site een opvallende bezoeker te noteren: Network Flemish Government. Kunnen we ons iets bij voorstellen. Gisteren was er namelijk sprake van grote eilie in het Belgische Parlement toen een uiterst rechtse rakker daar met autopsiefoto's kwam aanzetten van Julie Lejeune en Melissa Russo. Twee slachtoffertjes van Dutroux die in 1995 onder ellendige omstandigheden overleden. Volgens de officiële lezing door uitputting, maar volgens voornoemde rechtse rakker na afzichtelijk misbruik.
Nou hebben wij niks met de rechtse lawaaipapegaai in de Belgische volksvertegenwoordiging, laat staan met zijn methodiek. Feit is wel, dat wij al in 2004 op deze trom sloegen in de affaire rond kardinaal Danneels.
Daarin werden leden van de Gentse Loge ervan beschuldigd de beide meisjes op een vreselijke manier ritueel hebben omgebracht voor het oog van een video-camera.
Volgens de Brusselse parlementariër Albert Mahieu (rip) zou Danneels daar zomaar bij aanwezig kunnen zijn geweest. En volgens een verklaring van een door zijn advocaat begeleide anonieme getuige zou ook de socialistische toppoliticus Philippe Moureaux tot het sinistere gezelschap hebben behoord.
Een en ander was aanleiding tot een rijkelijk late inval bij Danneels als onderdeel van een diepgaand onderzoek, dat zoals gebruikelijk in deze affaires listig in de berm van de justitiële weg werd gemanouvreerd.
Daarna werd er weer boe, bah en schande geroepen en driftig gewezen op de verjaringstermijn. Witte ballonnen? Treurig. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 april 2017
Dutroux revisited