Koud oorlogje

Hits: 328

dinsdag 1 mei-2012
Moet je opletten. Krijgen we straks hetzelfde postnatale gezeik als in 1978. We hadden nooit naar Argentinië moeten gaan om te foebele. Want die Videla, Zorregieta en hoe ze ook mochten heten maakten van mensenrechten een Adolf-kopietje.
Zo erg als in Argentinië is het misschien in de Oekraïne nog niet, maar die Janukowitch kan er ook wat van. Die vuile klotencommunist heeft om polletieke reden oud-premier Joelia Timosjenko achter de tralies laten plakken met een schijnproces en nou laat hij haar nog koeieneren ook. Ze kan niet eens een fatsoenlijke vlecht in haar haar knutselen als ze haar wonden op de kiek laat zetten. Schande.
Meteen een hele reut luitjes die met polletiek hun brood verdienen in de gordijnen. Onder aanvoering van Angela Merkel met haar dikke reet (1). En omdat zij in wezen de baas van het Vierde Rijk is zijn nu ook onze Kamerleden in meerderheid tegen een officieel Haags bezoekje aan de EK.
Meneer Ormel (M.? Nee, H.J.) van het CDA: "We kunnen daar niet gezellig voetbal gaan kijken als een aantal kilometers verderop mensen onder slechte omstandigheden gevangen zitten".
Over schijnheiligheid gesproken. Mensenrechtenorganisaties roepen al jaren, dat het er in de Oekraïense gevangenissen ruig aan toe gaat. Ook toen Joelia première was. Iets serieus vernomen uit Brussel en andere pleisterplaatsen? Dachten het niet. Maar nu een paar potjes foebel voor de deur staan en Julia een paar blauwe plekken laat zien, gaan we moeilijk doen.
Te laat en fokking selectief. We hadden aan de noodrem moeten gaan hangen toen de verantwoordelijke klootzakken van de UEFA de Oekraïne aanwezen als organisator van dit moois. En verder vinden wij dat Joan niet naar Azerbeidzjan mag.

1. Verwijzing naar de verzamelde werken van Silvio Berlusconi.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 328

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch