Eenzame wolven (009)

02 april 2017
Hits: 443

zaterdag 28 juli-2012
Kijk, kijk, kijk. Blijken we toch niet helemaal dodo te zijn. De afgelopen week suggereerden wij al een paar keer, dat James Holmes wel eens een eenzame wolf kon zijn. Een Lee Harvey Oswald. Een Mo Merah. Een Anders Breivik. Volgens nieuwe berichten van het Amerikaanse front die blijkbaar ook het Spaanse hondenblaadje van Sjuul Paradijs bereikten acteerde Holmes aka De Joker niet in zijn uppie.
De afgelopen week kreeg de lookalike van een vroege André van Duyn nog een fust hoon over zich heen toen hij beweerde zich niks meer te kunnen herinneren van zijn eenmalig optreden. Goed, hij was zo wezenloos bij zijn arrestatie dat doodschieten niet nodig bleek. Maar wat bewijst dat als het gaat om de vraag of ie in een soort trance verkeerde of bewust erop los knalde?
Academisch zo lang Aurora zich niet meldt in het hoofd van Holmes. Ondertussen zijn er getuigen opgedoken, die beweren dat De Joker hulp van binnenuit heeft gehad. Voordat het donker werd in de bioscoop kreeg een NN een belletje op zijn debiel. Hij ging naar de nooddeur en kwam even later weer terug. Wat hij heeft gedaan moge duidelijk zijn. Het verhaal dat Holmes de deur moest intrappen om zijn entree te maken kon rechtstreeks worden opgenomen in de apocriefe werken van die jongens van Grimm. De deur vertoonde geen sporen van geweld. Hij was dus na een seintje gewoon opengezet. En vind de dader maar eens of de man die het seintje gaf. Vooral als ze bij een club horen, waarvan de leden een gladiool in hun knoopsgat dragen.
In de nabije toekomst zullen op zeker nog meer van dit soort vreselijkheden worden georganiseerd. De een zegt om de leiding van het Witte Gekkenhuis een reden te geven om de wetgeving op het bezit van wapens aan te passen, de ander om de leiding van het Witte Gekkenhuis een reden te geven om nog verder te gaan bij het in de kieren houden van alle Amerikaanse burgers. Wij gokken op het laatste. Een USSA. Klaar ben je ermee. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 443
Eenzame wolven

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch