Skip to main content

Anti (001)

07 april 2017

donderdag 26 september-2013
Een website die verzorgd wordt door de NSA en strikt bedoeld is voor geheimschrijvers, tophandhavers, speursmurfen en meer van dat volk maakt duidelijk waar de vijand zich schuilhoudt. Niet alleen onder de fanatieke baarden en hun sympathisanten, maar bijvoorbeeld ook onder doodgewone onderdanen, die het lef hebben om tegen het gebruik van drones te zijn bij het veiligstellen van onze olie- en gasvooorraden in de wereld. Die dwarsliggers worden aangeduid met gloedvolle termen als “tegenstanders”, “bedreigers” en “propagandisten”. En aangezien dat er nogal wat zijn, wordt het meteen begrijpelijk waarom de NSA god en alleman aflegt. Van Mien in de buurtsuper, tot Krelis in het aardappelenveld.
Overigens staat de NSA daar niet alleen in. Ook de FBI kan er wat van. Wie bijvoorbeeld eigen schuld dikke bult roept als Amerikaanse militairen een sprits van eigen deeg krijgen moet duchtig om zich heen gaan kijken. Wie witheet iets kraait over zijn door onbestrafte banksters veroorzaakte armoe en over de Amerikaanse oorlogspolletiek is in de ogen van de Feds een potentieel veiligheidsprobleem. Wie nou nog steeds driftig rondtoetert dat 9/11 een interne job was krijgt een alertvlaggetje. Wie terugkomt van een humanitaire missie in een of ander baardland kan zomaar een “sleeper” zijn. En wie double use-chemicaliën aanschaft om bijvoorbeeld de plee een flinke beurt te bezorgen kan anytime een klop op de deur verwachten en snipers op het dak van de buren.
Er zijn nog steeds van die Simpsons die graag naar de USSA zouden willen verhuizen. Omdat het hier zo benauwd wordt. Geloof ons, het gras is daar zeker niet groener. Zelfs de kikkers niet. Ondanks het verontrustende wanbeleid van onze brommende lantarenpaal en zijn o zo humane gevangenbewaarder. En bovendien geldt nog steeds de aan de Duitse dichter Heinrich Heine toegeschreven uitspraak: “Als de wereld vergaat zou ik naar Holland gaan. Daar gebeurt alles 50 jaar later”. Blijf maar lekker hier.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017