Skip to main content

Octopussy (524)

woensdag 5 maart-2014
Deze is ook erg leuk. Wie al wat langer de inhoud van deze serie tot zich neemt weet, dat Robbie van de Rhee alweer heel wat jaartjes zijn leven deelt met Marjan de Hoog. Een public relationsbabe, die in ieder geval meeprofiteert van Robbie's smerige activiteiten en hem soms zelfs een handje helpt. Wat dacht u bijvoorbeeld van dit mailtje van Robbedoes aan zijn Marjanneke? Komt ie:

"Geachte mevrouw De Hoog,

In mijn hoedanigheid van gevolmachtigde van E2S Capital LTD, bericht ik u als volgt.
E2S Capital LTD is u verschuldigd voor uw werkzaamheden op het gebied van opstellen en uitwerken van teksten op de website van Ener2save.com, alsmede voor het concipieren, redigeren en opstellen van in totaal 4 newletters en beleggingsaanbiedingen voor Ener2save aan haar potentiële cliënten en investeerders, een bedrag groot 5000,- euro tw 2500 euro over de maanden mei en juni en 2500 euro over de maanden juli en augustus.
Over dit bedrag is geen Btw verschuldigd daar E2S Capital gevestigd is te Wollerau, Zwitserland.
Daarnaast heeft u aangeboden om uw Creditcard in te zetten voor de huur van een auto voor E2S Capital in de maand October, nu E2S Capital Ltd zelf nog in afwachting is van haar eigen creditcards. Dit betreft een bedrag van circa 1500 euro (750 huur en 750 borg).
Ik heb derhalve de directeur van E2S Capital Ltd, de heer W.Gmuer verzocht heden 6500 euro over te maken
”.

Dat heet heel ordinair een vestzak-broekzak-constructie. Onder het zalige zonnetje van Marbella. Je moet wat als het effe tegen zit. Stay tuned

Klik hier om uw reactie toe te voegen