Skip to main content

Valse vlag (018)

02 maart 2017

zondag 19 februari-2012
Komt een FBI-smurf bij een beursbengel. Oktober 2010. Of de bengel in kwestie, ene meneer Kinnucan, wilde helpen bij het omtrekken van een ring van onverlaten, die zich volgens de outside smurf, schuldig maakten aan inside trading. Nee, wou Mo niet. Erger nog, hij bracht het probeersel van de smurf en zijn companen in de publiciteit. Kijk, dat moet je natuurlijk niet doen in de USSA. Nu, zestien maanden later, is vriend Kunnican door de FBI achter het traliebehang geplakt op beschuldiging van rotzooien met waardepapieren, een gevalletje fraude en samenzwering.
Was niet het enige kunstje van de Feds dat zelfs de mainstreamers de afgelopen dagen in beweging bracht. Na maanden en maanden bleken ze namelijk een Mo een zelfmoordvestje te hebben aangesmeerd om een aanslag te plegen op het Capitool. Een nepvestje, maar dat wist de Mo niet. Die was ervan overtuigd dat de betrokken Fedsmurfen aanhangers van Al Schijthuis waren.
Voordat ie met zijn vestje naar het Capitool zou vertrekken om de geachte afgevaardigden te confronteren met wat imponerend vuurwerk, ging hij naar de moskee voor een draadloos contactje met Allah. Toen ie naar buiten kwam kreeg ie een paar ijzeren manchetten om zijn polsen geschoven.
Als er geen misdaad is, moet je hem creeƫren. Anders denken de mensen misschien dat je uit je neus loopt te vreten.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 maart 2017