Skip to main content

Handjeklap

zondag 30 oktober-2011
Volgens mainstreamvodden zouden er onderhandelingen aan de gang zijn tussen de in Mali verblijvende Saif Khadaffi en Luis Moreno-Ocampo, de topbef van het Haagse Vredespaleis. Gaan over de voorwaarden waaronder Saif eventueel bereid is om naar de stad achter de duinen te komen om terecht te staan. Wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.
Zowel in Londen als Parijs houden ze de bleke billen bij elkaar, want Saif had daar hele hoge vrienden en kennissen voordat besloten werd om Libische burgers te gaan beschermen. Desnoods door ze dood te bombarderen. En reken maar dat Saif via die vrienden- en kennissencollectie de nodige schadelijke informatie heeft opgedaan.
Ook leuk. Als het aan Luis ligt is een van de onderwerpen die aan de orde komen het uitdelen van viagrapillen aan de Lybische zandvechters. Om in ieder geval opstandige dames eronder te houden. Als onderdeel van een strategie van de angst.
Nou heeft de door Soros gezalfde bef op dat copulatieve terrein ook een pondje echte boter op het hoofd. Luis zou namelijk in 2005 een Zuidafrikaanse journaliste een DSK-tje avant la lettre hebben bezorgd. Uiteraard werd ook dat gevalletje listig de Haagse poep in gereden, maar curieus is het wel.
Vraag is overigens of het voor Saif wel zo gezond is om te komen pootjebaaien in Scheveningen. Voor je het weet krijg je een fout pilletje in je soep en deel je het lot van Slobo. Maar in Mali blijven is ook link. Dus Saif, jongen, kom over naar Nederland. Je mag bij ons logeren. Kunnen we in de tuin wat bijpraten. Bel ons wel even vantevoren. Zetten we een tent op. Groetjes.

1. Pak onze zoekmachine beet, tik Saif en u ziet ineens namen opnoemen als Prins Andrew, Tony Blair, Peter Mandelson, Nat Rothschild en Nicolas Sarkozy.

Klik hier om uw reactie toe te voegen