Skip to main content

Valse vlag (020)

02 maart 2017

maandag 16 april-2012
President Obomba heeft een diepgaand onderzoek aangekondigd naar het verhaal rond de Dirty Eleven van de Secret Service en het leger die in hotel Caribe in Cartagena een week lang zwaar bezopen met een stel puta's aan het knoeien zijn geweest.
Diepgaand onderzoek? Wat nou diepgaand onderzoek? Waren die ogen en oortjes door al dat genaai en gezuip zo afgeleid, dat onverlaten in de gelegenheid waren om de veiligheid van hotel Caribe cq. die van Obomba's suite te ondermijnen? En werden ze daarom om twee voor twaalf afgevoerd en vervangen door nuchtere collega's? Prima, kan. Maar waarom dan die lekkage naar de pers? En dat gestuntel met die onbetaalde heuvel en de lokale bromsnorrenbrigade? Wat een lulverhaal! Wat een onnodige blamage!
Btw. dat laatste gold ook voor de bijeenkomst van Amerikaanse landen, waarvoor yes we can naar Cartagena was gekomen. De Latino's vonden bijvoorbeeld, dat de Amerikaanse gringo's nu eindelijk maar eens wat soepeler moesten zijn tegenover Cuba en zich ernstig moesten afvragen of het verder voeren van de War on Drugs wel een zinvolle bezigheid is. Daarnaast zal Obomba ook niet vrolijk zijn geweest over het opnieuw opgelaaide gekut over de Falkland eilanden tussen Argentiniƫ en Engeland, waarbij de Latino's uiteraard de kant van Buenos Aires kozen. Kortom, Obomba moet behoorlijk pissed off zijn geweest. Al was het alleen maar omdat zijn lakens naar booze en sperma roken.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 maart 2017