Nu Pappa pakken (002)

09 april 2017
Hits: 325

vrijdag 15 februari-2013
Asteblaft. Daar heb je het gegooi al in de monstrans. De vanuit Brussel opererende ITCCS (International Tribunal into Crime of Church and State) heeft aangekondigd in de op handen zijnde paasweek her en der in de wereld katholieke kerken en andere bewierookte optrekjes te zullen bezetten. Als protest tegen de protectie van pedopriesters.
Het heilige vuur van de ITCCS is deze week nog extra aangewakkerd na berichten uit de Italiaanse pappa-razzi dat Joseph Ratzinger aka “Joe de Rat” op 23 februari aanstaande een ontmoeting heeft gepland met de Italiaanse president Giorgio Napolitano. Op het oog geen hoofd-aan-hoofd waarvan je stijl van het doopvont valt. Gewoon twee staatstêtes die qq. dikke mik waren en elkaar een lateraans arrivederci toewensen.
Maar volgens de ITCCS is er faeces aan de knikker. Joe zou namelijk van plan zijn om bij Giorgio erop aan te dringen in Italië geen juridische vervolging in te stellen tegen alle zieleherders die hun pij hebben opgetild om hun lammetjes in plaats van iets geestelijks iets stoffelijks toe te dienen.
De secretaris van de ITCCS heeft in verband met deze onheilsberichten al een brandbrief naar Nappie gestuurd waarin hij de Italiaanse president erop wees, dat een dergelijk generaal pardon tegen internationale rechtsregels indruist. Op grond van dat laatste is de Brusselse club ook bezig om met steun van een nog niet genoemd Europees land een strafprocedure te water te laten tegen Joe en zijn langrokken wegens misdaden tegen de menselijkheid en obstructie van de rechtsgang.
Halleluja, is dat effies gezellig. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de financiële wolk die richting Sint Pietersplein schijnt te zeilen. Genoeg reden dus om onze stethoscoop op de tabernakel te houden. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Aantal keren bekeken: 325
Nu Pappa pakken

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch