Skip to main content

Witte helmen (001)

19 december 2016

Zing met ons mee:

Tien december tien december, ja dat is een blijde dag.
Dat arm en rijk en oud en jong weer vrolijk wezen mag.
Tien december is de dag die vier je levenslang nog mee.
Want Nobel strooit met prijzen en dan roepen we hoezee
”.

Een van die prijzen is voor een persoon of een instelling die zoveel voor het behoud van de witte duif heeft gedaan dat hij, zij of het daarvoor op tien december een vetleren medallie, een diploma voor goed gedrag en een kleine meloen euro in de gleuf krijgt geduwd. Van sommige prijswinnaars krijg je pijn in je lijf (Obama, de EU). Maar we weten allemaal dat het in de meeste gevallen om een polletieke reclamestunt gaat. Zo ook dit jaar. Paus Frans de Eerste, sluiswachter Angela Merkel, atoomdealers John Heinz Kerry en Javad Zarif, een Congolese gynaecoloog, een Eritrese priester, een Japanse Boeddhist en lekkagespecialist Edward Snowden staan op het officieuze lijstje. Die laatste is naar wij aannemen aan het gezelschap toegevoegd om de humor er een beetje in te houden. Overigens kan iedereen daar nog een kandidaat onder plakken. Naar verluidt wordt er bijvoorbeeld in de nabijheid van het Witte Gekkenhuis hard gewerkt aan de kandidatuur van de Witte Helmen aka Syria Civil Defense. Een organisatie die volgens de door Sjors Sores en consorten gestiekte speenstream media reddend werk in Syrië verricht zonder aanziens des persoons. Of je nou slachtoffer bent van Adolf Assad, Nusrabaarden, Putinbommen, PKKogels, Pentagonia's, NATOnalen of Allah mag verder weten van wie of wat, de Witte Helmen staan paraat. Heeft u nog nooit van die jongens gehoord? Nou dan bent u zeker in Lloret de Mar geweest, want die witte ridders hebben kortgeleden nog flink aan de weg getimmerd. Ze hadden een klein gewond jongetje op de kop getikt in een vrijwel zeker door Adolf gestileerde puinhoop, op een oranje (!) stoel gezet en voor de eeuwigheid vastgelegd. Een selfie kon helaas niet. Het was overigens niet het eerste jongetje dat voor wereldwijde commotie zorgde, maar laten we dat maar als toeval beschouwen. Waar jongetjes al niet goed voor zijn tegenswoordig.
Hoe geweldig onpartijdig die Witte Helmen zijn kwam onlangs nog aan het licht in dit op 29 april jl op youtube gepletterde filmpje (1). En er waren meer ongelovigen. Zelfs bij de FBI. Tien dagen voor de publicatie van dat filmpje arriveerde de hopman van de helmen, Raed Saleh, op Dallas Airport. Hij was door Interaction (een vergaarbak van globalistische hulpNGO's) en USAID (de hulpcover van de CIA) uitgenodigd om tijdens een vette gala op het schild te worden geheven en een bonus te ontvangen. @#$#%&@!! Waarschijnlijk door een administratieve blunder werd Saleh bij de vliegveldpoortjes door FBI-smurfen vriendelijk verzocht om meteen weer op te sodemieteren. Hij stond namelijk op een internationale no-flylist. Leuk zo'n gala zonder feestvarken. Dat schild liep Raed dus mis, de poen kreeg ie later alsnog in Turkije.
Merkwaardig detail bij deze les in klungelen: op 26 juni 2015 was de onafhankelijke hopman nog in New York om ten overstaan van de VN Veiligheidsraad een fel prevelement te houden tegen de oorlogspraktijken van Adolf Assad. Mogen we het een zootje noemen? Dat mogen we. Stay tuned.

(1) https://www.youtube.com/watch?v=5k6hSS6xBTw

Klik hier om uw reactie toe te voegen
19 december 2016