Skip to main content

What's up Bill?

17 september 2019

Dit is een leerzaam stukkie. En daar moet je trek in hebben. Maar hapt u nou eens eerst in een lichte entree: aflevering 17 van de serie “Paris s'éveille”. Daar vindt u de firma Valmet terug. Een wasstraat uit de buitencategorie, waar zowel de opbrengsten uit de handel in ondeugende middelen als zwarte poen uit listige zakentransacties een flinke beurt kregen. Nou speelde Valmet ook een rol in de gloeiende affaire rond de Russische bef Sergej Magnitsky en de Amerikaanse meneer die hem had ingehuurd, Bill Bowder. Wie even goegelt vindt een litanie aan msm-stuff terug over die kut-Russen die Sergej tegen alle mensenrechten in wegens een verzonnen gevalletje belastingfraude een kerker hadden ingemieterd en een jaar lang zo vreselijk hadden behandeld dat ie in 2009 de geest gaf. Bill reisde woest de wereld rond en wist de westerse wereld zo mesjogge te krijgen om de zogenaamde Magnitsky-act in te voeren cq. te overwegen die in te voeren. Dat Bill zelf ook een lucht van een goedkope wc-eend verspreidde werd blijkbaar door de msm niet opgemerkt. Hoe dat zat vindt u uitgebreid terug op deze uiterst intrigerende site. En dan nu de klapper: het Europese Hof voor de Mensenrechten heeft gisteren bepaald dat Sergej inderdaad met vriend Bill betrokken was bij grootschalige belastingfraude. En dat de Russen in hun recht stonden om Sergej op voda en khleb te zetten, omdat ie op het punt stond Moskou in te ruilen voor Londen. Where else. Het hele verhaal kunt u op uw gemakkie hier tot u nemen. Het wachten is nu op de msm met het bericht dat het Europese Hof is geïnfiltreerd door de Russen. Stay tuned (JP).

Cor Rector
"Märchen für Erwachsene", meer onthullingen over de affaire rond Claas Relotius:
https://www.nzz.ch/amp/feuilleton/relotius-und-die-manipulatonsanfaelligkeit-des-menschen-ld.1508958

De Neue Zürcher Zeitung beschrijft het enigzins fluisterend, maar het is duidelijk dat Claas voluit werd aangestuurd vanuit redactionele hogerop bij zijn ijver om smakelijke narratives neer te pennen.

Cor Rector
De oorspronkelijke tekst van de laatste link staat op Craig Murray's eigen site: https://www.craigmurray.org.uk/archives/2019/09/the-magnitskiy-myth-exploded/

Ook op zijn site het betoog over de merkwaardige arbitraire detentie van Julian Assange: https://www.craigmurray.org.uk/archives/2019/09/the-worlds-most-important-political-prisoner/

Craig Murray is in het algemeen zeer lezenswaardig.

Faraday
Is dus na de annulatie op 27 april 2016 voor het Europees Parlement desondanks The Magnitsky Act - Behind the Scenes op de EU citadel wedergeboren?
Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 september 2019