Skip to main content

Octopussy (369)

Hits: 545

vrijdag 28 maart-2008
Op 7 februari van dit jaar meldden wij binnen de context van deze serie, dat onze langjarige vriend Jaap de Bode zich kortgeleden had gemanifesteerd in Utrecht. Als projectleider bij herstelwerkzaamheden in twee speculatiepanden aan de Witte Vrouwenstraat. Althans op papier, want of Jaap zich daadwerkelijk indahouse heeft vertoond is onwaarschijnlijk. Laat staan dat die herstelwerkzaamheden erg serieus waren.
Overigens blijkt hij geen onbekende in de buurt te zijn. Volgens een insider zou hij namelijk een paar jaar terug een tijdje aan de Witte Vrouwenkade te hebben gewoond. In een gerestaureerd klooster. Compleet met een jacuzi en een Weber gasbarbecue in de tuin, bij tijd en wijle een Aston Martin met Spaans nummerbord voor de deur en bezoek van bunders verse vleeswaren. Die ouwe nonnen moeten nu nog ontdaan door de hemel zeilen vanwege de taferelen die zich daar na hun vertrek hebben afgespeeld. Maar andere tijden, andere zeden.
Jaap zou daar overigens hebben samengewoond met een levenslustige figuur uit de periferie van Frans Boot, een van de founding fathers van Terra Vitalis. Beide heren zouden momenteel betrokken zijn bij Happy Tele Sales. Een nieuwe BV in Beverwijk die namens de firma Investerra uit Huizen heel happy stukkies land verkoopt, die misschien binnen vijf tot tien jaar tot bouwgrond worden verheven. Als je pech hebt, heb je pech.
Verder kan je ook nog voor een paar rotcenten een interne opleiding volgen tot topverkoper. En ... tatatatatatataaaaa ... het zou zomaar kunnen dat je geschikt bent voor het team van Happy Tele Sales zelf en dan vanuit Ibiza gaat opereren. Al dan niet met een hoofd vol yin en yang, een neus vol ander spul en een jacuzi en een Weber gasbarbecue in de achtertuin. Maar je moet er wel snel bij wezen, want het barst van de goedgelovige sollicitanten in de trein naar Beverwijk. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen