Octopussy (407)

Hits: 379

woensdag 8 juni-2011
Zou R.V. lijden aan het DSK-syndroom? Die vraag besluipt je bij het licht nostalgisch teruglezen van de artikeltjes die wij in 2006 over hem loslieten. Met onder andere een gevalletje verkrachting, dat volgens hem niks om het lijf had. Exploitatie van Slavische dames. Wie? Robbie? Echt niet. Plotseling in zijn blote toges zijn opwachting maken bij niets vermoedende tegenvoeters? Come on!
Is onze avontuurlijke ondernemer tot nu toe prettig mee weggekomen. Maar in de wandelgangen van Flevoland hebben we horen fluisteren, dat een recherchesmurf bezig is met het samenstellen van een dossier over de blote strapatsen van onze kleine man. Wij hebben zelfs horen fluisteren, dat er ooit bij Robbedoes een plukje wangslijm is weggehaald in verband met onvrijwillige hopsaffaires in Utrecht. En daar gaan smurfen niet toe over als ze geen beentje hebben om op te staan.
Wat er ook uit dat onderzoek naar boven is gekrikt, vaak gaat het om gevalletjes die verjaard zijn en moeilijk te bewijzen. Maar als Commissaris Bullebas in Den Haag inderdaad ertoe overgaat om de verjaringstermijn voor dit soort zaken op te rekken, dan kan zo'n dossier ineens toch tot leven komen. En kan Robbedoes opnieuw een klop op de deur verwachten. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 379

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch