ABC-tje (005)

donderdag 17 september-2009
Een beetje tuttifrutti vandaag. Allereerst een berichtje van onze correspondent ter plekke.

"Er zou iemand moeten gaan spitten in Miami. Volgens de halve Bonaireaanse bevolking hebben Burney Elhage maar zeker Ramonsito Booi daar bankrekeningen. Ramonsito meldde na de huiszoeking per telefoon aan een van zijn partijgenoten dat hij direct naar Bonaire zou komen! Hij is er nu nog niet. Is hij zijn centjes in de USA aan het veiligstellen? Ik weet het niet. Dit vergt een diepgaand onderzoek."

Nou dat laatste zal wel in orde komen. Per slot is die meneer NN op 27 maart jl. niet voor niks achter het gaas gezeild. 8 miljard dollar is geen kitten's piss. En als Ramonsito's naam voorkomt in de boeken van NN dan is hij nu al in een fijnzinnig gesprek gewikkeld met snuffelsmurfen van de FBI en/of de DEA. (1).
Een andere goudrenet uit de schaarse berichtgeving. Een van de firma's die binnen het kader van dit grootscheepse onderzoek zijn administratie kon inleveren was Struijk Overzee. En joehee, wat denk je wat? Als we ons niet sterk vergissen is die onderneming gevestigd op Terschelling en houdt zich bezig met het makelen en adviseren op het gebied van vastgoed.
Aangezien wij onze studie kale kip onlangs succesvol hebben afgerond laten wij diepgaander onderzoek naar deze firma graag aan de mainstream over. Wij laten ons verrassen. Stay tuned.

1. Voor NN zie eerdere afleveringen.

abc-tje

  • Hits: 376
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch