Tussen premies en piraten (063)

28 februari 2017
Hits: 592

woensdag 22 augustus-2012
Dat Rob Beumer, het als emeritus door het leven gaande opperhoofd van de afdeling Financieel Intermediair Beheer bij AMEV-dochter ASAM en interne veiligheidssmurf, indertijd een smerig spelletje heeft gespeeld met bemiddelingsbedrijf PSL hoeven we niet meer uit de doeken te doen. Dat is uit deze serie zo klaar geworden als een hele pot met klontjes. En dat Robbie heeft geprobeerd om zijn gore manipulaties af te dekken eveneens.
Zo heeft de in 2009 met stille trom bij halte Rhoon uitgestapte manipulator bijvoorbeeld geprobeerd om in 2005 het voor hem en ASAM uiterst genante zwartboek over zijn wheelen en dealen mee de kist in te duwen bij de begrafenis van PSL’s stiefvader Hestia (1).
Maar in een eerdere fase heeft onze welgestelde pensionado ook al eens zo’n kunstje willen flikken. En wel bij de overdracht van PSL aan Hestia, die was afgedwongen met de dreiging van een complete financiële verwurging van PSL-eigenaar Jos Lindhout. Beumer probeerde in het contract ook AMEV de geheimhoudingsclausule binnen te wurmen. Maar Lindhout haalde daar letterlijk een streep door. In zijn optiek vond de deal plaats tussen PSL en Hestia en had AMEV er geen mieter mee te maken. Dat zal er mede de oorzaak van zijn, dat er later nooit meer iets moois gegroeid is tussen Lindhout en Beumer. Begrijpelijk. Maar dat de leiding van het tegenwoordig onder de naam ASR met een staatsrollator voorthobbelende verzekeringsmonster nog steeds zijn kop onder de Feijenoordplaggen steekt is niet te bevatten. Zelfs niet na het lezen van de kleine lettertjes. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 28 van deze serie dd. 29 juni 2011

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 592
Tussen premies en piraten

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch