Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (087)

20 december 2016

Yes! Eindelijk is er door twee Turken officieel een aanklacht ingediend tegen mr. Untouchable himself. Joris Demmink. De hoogste baas bij Justitie, die zelfs een standbeeld van Vrouwe Justitia pukkeltjes bezorgt. En een ander Turks slachtoffer van Joris' koterdrift staat in de startblokken. Niks geen gelul meer over badmeesters, elftalbegeleiders of speeltuincipiers. Zelfs kindercr√®chemonsters moeten het even met wat minder aandacht doen. Het gaat nu om een echte hoofdprijs. 
Er wordt intussen door het OM en een koppel smurfen driftig aan de zaak gesabbeld. Vraag is of onze altijd zo ferm uit de hoek komende minister Opstelten nu doet wat al zijn voorgangers niet aandurfden: Joris schorsen. In ieder geval zo lang het onderzoek duurt. Dat gebeurt met eenvoudige koterhopsers ook. Dus om elke schijn van klassejustitie te vermijden vort met de geit, Ivo. 
Respect voor de twee en misschien drie Turkse mannen die door Demmink een levenslang trauma zijn ingenaaid en ondanks een Bosporus aan tegenwerking en intimidatie toch de Hollandse stier bij zijn leuter hebben gevat. Laten we hopen dat de Nederlandse slachtoffers opnieuw hun hoofd boven het Malieveld zullen steken. Niks geen Mosterd na de maaltijd. Kom op met die aanklachten.  
Dit is trouwens een uitstekende gelegenheid om ook andere zaken op dit terrein nieuw leven in te pompen. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn met al die Marokkaantjes die indertijd in het trappenhuis van Oranjeadvocaat Salomonson hun beurt afwachtten? Hoe zit het met het staatsgeheim rond de voormalige Amsterdamse driehoek Van Tijn, Vrakking, Nordholt? Hoe zit het met het mes in de deur van Job de Ruiter? Hoe zit het met Ulrich's filmpje van een receptie aan boord van de Albatros? O zeker, het zoeken naar kinderporno op het internet moet met volle kracht doorgaan. Maar het zoeken naar hoge hopsers die tot nu toe altijd buiten schot zijn gebleven moet de hoogste prioriteit krijgen. Stuur de smurfen op pad, Ivo. Desnoods vrijwilligers. Wij brullen wel mee. Ca ira, ca ira, ca ira, les "aristocrates" √† la lanterne. Ca ira, ca ira, ca ira, les "aristocrates" on les pendra. Nee, niet letterlijk. Laten we het Nederlands houden. Goed Ivo? Afgesproken? Stay tuned. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 december 2016
Van Estoril naar Zandvoort