Van Estoril naar Zandvoort (234)

Hij gaat fijn. Volgens gegevens uit het nieuwe strafdossier in de kees versus heuveltjesklimmer Jeffrey Epstein zou een bonte rij van prominente Amerikaanse politici, businessbonzen, buitenlandse presidenten, een bekende premier en andere wereldleiders gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid die Jeff hun bood om ook eens flink van bil te gaan met minderjarige meisjes.
En niet alleen op Lolita's place op de Virgin Islands, maar ook in Jeff's optrekjes in New York en Washington. Een paar namen hebben we hier en daar in deze serie al eens ingevuld. En sinds kort zijn we erachter, dat ook voormalig president van Colombia Andrès Pastrana zich in Jeff's lustoord ritmisch liet gaan op de tonen van “una polla ahí dentro” [daar moet een piemel in, red.]. Inmiddels is in de openbaarheid komen rollen dat smurfen bij Jeff thuis ook prentjes en lichtbeelden hebben gevonden van een hele reeks blote jonge meisjes. Of het alleen maar gaat om “stills” of ook “in the acts” weten we nog niet, maar zeker is wel dat onze miljardair met zijn “friends in high places” ook filmpjes maakte van de olympische kunsten van zijn bezoekers en zijn Lola's. En dan denk je al gauw aan het gefrutsel van geheime diensten, die maar wat graag over dergelijke bewegende beelden beschikken als het om hoge of veelbelovende jongens gaat. We zijn de verstrekkende gevolgen van het avontuur van onze eigen prins Claus en kontjesliefhebber Salomonson in New York nog niet vergeten. Gevoegd bij het feit dat de aanvoer van meisjes richting Jeffrey veelal werd verzorgd door Ghislaine Maxwell, dochter van de met de Mossad verbonden Britse magnaat Robert Maxwell (rip), plus de regelmatige aanwezigheid van Amerikaanse veiligheids- en snuffelsmurfen op Jeff's maagdeneiland en we mogen aannemen dat we wat dit aspect betreft er niet ver naast kleunen. Es folgt ohne Zweifel noch viel mehr Schweinerei. Blei bei uns (JP).

Van Estoril naar Zandvoort

  • Hits: 1169
Ab
Volgens Acosta werd hem verteld dat Epstein bij de inlichtingendiensten hoorde , so back off:
Daarom waarschijnlijk de milde deal.
https://libertyblitzkrieg.com/2019/07/09/bombshell-alex-acosta-reportedly-claimed-jeffrey-epstein-belonged-to-intelligence/

Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch