Van Estoril naar Zandvoort (227)

14 juni 2018
Hits: 2805

Een lastig portret? Wie, Koos van Woudenberg? Hoe kan je dat nou zeggen? Hij voert al jaren een taaie strijd tegen koterhopsers en figuren uit hun Umwelt. En dan vooral de exemplaren uit hogere en/of justitiƫle sferen. Daarvoor leeft bij voornoemde exemplaren uiteraard weinig waardering. Dus dat het leven van Koos haast bij voortduring gelijkenissen vertoont met een zure bom is niet verwonderlijk. Neem nou het gevalletje Dijkstra. Een tandensmid uit Bedum met wie Koos al sinds 2015 zwaar overhoop ligt en zeker niet alleen vanwege een conflict rond de ivoren wachters van Koos. De zaak escaleerde. Onder andere dankzij geurige stukjes journalistiek vakwerk in het Dagvod van het Noorden en het Reformatorisch Dagvod. Koos heeft nu de hoogste tree van de maatschappelijke protestladder bereikt. Na de zaak in de gleuf te hebben geduwd bij de Raad van de Journalistiek [wordt begin volgende maand behandeld als alles goed gaat, red.] heeft hij nu hetzelfde kunstje uitgehaald bij het College van procureurs-generaal annex de Rijksrecherche. Mocht u gaan voor een totaalpakket dan kunt u hier terecht voor de inhoud van de jammerlijk geƫscaleerde affaire. Stay tuned (JP).

Koos van Woudenberg
Ik eet één van mijn hoeden op als John de Vries niet René Dijkstra van Mondzorg Noord blijkt te zijn, het voormalige Mondzorg Bedum. De man die met zijn Amerikaanse Monstertruck door de straat van onderzoekers rijdt.
John de Vries
Vreselijke man die absoluut psychologisch hulp nodig heeft.
In nederland krijgen dit soort mensen hun zin en kunnen jaren lang hun gang gaan en krijgen teveel platform!!!!
Help dit soort de maatschappij uit!

John de Vries
En met die man bedoel ik KOOS VAN WOUDENBERG!!!!
Koos van Woudenberg
De advocaten van de 'roofoverval in Gees', Jacqueline Kuijper en Wieteke Drummen uit Amsterdam hebben aangifte van meineed gedaan tegen de officieren van justitie Agnes de Vries en Martijn Kappeyne van de Coppello. Wat ik natuurlijk wel weet is dat justitie meineed wegmoffelt als een 'vormfout'. Rechters mogen daar van de HR niet veel aan doen omdat de gedachte is dat verdachten niet mogen wegkomen met vormfouten. Vandaar dat 'mijn' verbalisant van het OM opdracht kreeg om een hoofdstuk te schrijven in een gewelddadige streekroman. Vol gemene streken en de nodige dt-fouten, helaas. En dat was niet de eerste keer. Het is common practice.
Christel Ernett
Wat een verhaal. Dit is corruptie tot op het hoogste niveau.
John
Videootje voor de 'liefhebbers'

Police Whistle Blower " This Goes Right To The Top"

https://www.youtube.com/watch?v=LAMcVquIe2o

Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 juni 2018
Aantal keren bekeken: 2805
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch