Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (221)

26 november 2017

Nee. Niet vanwege de feestdagen. En ook niet omdat we het de laatste tijd zo uitgebreid hebben gehad over Willem Holleeder. Nee, onze gedachten vlieden dezer dagen om een heel andere reden weer uit naar Freddie Heineken (rip). Jeffrey Epstein is namelijk weer in het nieuws in de USSA en dan denk je meteen terug aan diens zwarte boekje. Vol met namen en telefoonnummers van luitjes die wat in het bier te brokkelen hadden cq. nog hebben. En heel wat van die powerbrokers uit dat boekje verpoosden zich bij tijd en wijle met jonge heuveltjes die door Jeffrey werden uitgeserveerd op zijn Caraïbische “Orgy Island” of aan boord van zijn “Lolita Express”. Freddie was zeer van de heuveltjes en het kan zijn dat in verband daarmee zijn naam en telefoonnummer in Jeffrey's zwarte geheugensteuntje prijkte en dat Jeff in een dull moment nog wel eens een filmpje uit het rek haalt waarop “uncle” Freddie heerlijk helder aan het rollebollen is (1).
Maar goed, wat bracht ons bij deze bespiegelingen? Nou, door het gekrakeel dat vandeweek is ontstaan tussen twee heren uit het Amerikaanse secret smurfencircuit. Dan Bongino en Nick Merrill. De eerste had vandeweek eruit gefloept dat hij van zijn leven nog nooit iemand had meegemaakt die de zaak beter kon manipuleren dan Hillary Clinton. Zoals u als doorgewinterde KM-lezer weet maakte haar honnepon, ex-potus Billy, regelmatig gebruik van Jeff's Lolita Express. Soms in gezelschap van een andere geilbuik: Kevin Spacey. Smurf Danny zei zijn wetenschap te hebben opgedaan als veiligheidsbuffer van Hillary. Smurf Nicky trok zich op in de gordijnen en riposteerde dat hij de hele Bongino niet kende. Had dat gemoeten? Nou, Nicky had jarenlang ook in het gevolg van Hillary rondgesjouwd, dus allicht dat je mekaar af en toe eens tegenkomt in de gang. Danny meteen zwaar over zijn plas en duwt bij Nick een paar twitters in de gleuf, waaronder deze. Komt ie:

Be careful Nick, people know things not yet released publicly about you messiah Hillary. Don't poke the bear loser, you may not like the results. #Epstein#Emailgate”.

En daarna als smakelijk toetje de volgende vraag. Komt ie:

Dear Nick, are you guys sure you know everyone on the Epstein planes?”

Begrijpt u nu waarom onze gedachten onwillekeurig uitwaaierden naar de in 2002 van ons en de Koninklijke famielje weggerukte “uncle” Freddie? Dank u voor uw begrip. Stay tuned.

(1) Snuffelt u ook eens aan aflevering 178 dd. 28 januari 2015.

jacques
Vastgoedfeestje op Flying Doctors gala in Monaco waar onder- en bovenwereld naast elkaar zaten. Holleeder in betere tijden. Ook mijn buurtjes van 2 etages hoger waren aanwezig op de tape, 13 seconden. Ook voor hem waren het betere tijden. Hij is als zoon van een slager in een stukje varkensvlees gestikt, geript. https://youtu.be/WJEUl0xcUN4
Kunnen de heren van KM aan snabbelaar Gijs een linkje naar de hele video vragen? Eens kijken of er nog meer buurtjes met duistere contacten op de video staan.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 november 2017
Van Estoril naar Zandvoort