Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (210)

04 juli 2017

Hep u dat ook wel eens? Dat je de eigenaar van een paar slordig doorfgefokte grom- en blafhonden vaak indeelt bij de eenvoudigen van geest. Die culinair niet verder zijn gekomen dan een kratje pils en een zak patat, hun mening toetsen aan het dagvod De Telegrof, Geert en The Donald goeie gasten vinden, een pesthekel hebben aan buitenlanders en pedo's, lesbo's en poten graag in elkaar zouden willen rammen. Tot die laatste kaste behoort Koos van Woudenberg. En laat die nou inderdaad een buurman hebben met een paar grom- en blafhonden, die Koos met enige regelmaat bedreigt. Kennelijk in de maffe veronderstelling dat ie een pedo is, omdat ie zich bijvoorbeeld in de zaak Demmink nogal geroerd heeft. Als slachtoffer. Maar weet die buurman veel. Gisteravond dreigde het voor de zoveelste keer uit de hand te lopen en zag Koos zich genoodzaakt om 112 te bellen. Want smurfen mogen dan je beste kameraad zijn, meestal zijn ze er niet als je ze nodig hebt. En de keren dat dat wel zo is, vraag je je af waarom.
Neem nou afgelopen zondag. Toen ontving Koos in Hindeloopen iemand uit Den Haag. Een oudere heer, die eens met hem praten wilde. Had zijn komst aangekondigd en wie staan er in sportief tenu in de nabijheid? Twee smurfen. Waarom? Koos heeft een vermoeden. De bewuste oudere heer was namelijk Joris Francken. Een kindervriend die landelijk furore maakte toen hij tijdens de Hoekse en Kabeljauwse twisten rond Demmink in het eerste decennium van deze eeuw als een soort stand-in van de secretaris generaal naar voren werd gejorist. Francken was namelijk in 1996 tot een half jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en 240 uur parkharken veroordeeld wegens koterhopsen. Een jaar daarvoor had ie een paar maanden in een Tsjechische kerker doorgebracht wegens analoge activiteiten. Onder andere in de Praagse Pinocchiobar. Hetzelfde etablissement dat door zijn voornaamgenoot en diens hopsmakker H.J. Heinemann werd gefrequenteerd. Merkwaardigerwijs werd Francken indertijd in de pers weggezet als een juridisch adviseur bij het ministerie van Volkshuisvesting, Welzijn en Sport. Maar naar eigen zeggen hoorde ie thuis bij het ministerie van Justitie en je mag er dus vanuit gaan dat Joris de andere Joris nog wel eens tegenkwam in de gang en mogelijk meer weet van zure uitjes dan tot nog toe naar buiten is komen rollen. Vandaar misschien dat afgelopen zondag die twee in sportief tenu gehulde smurfen in Hindeloopen op het toneel verschenen. Want het OM in Arnhem mag dan hebben geadviseerd om de Demmink-affaire ten grave te dragen bij gebrek aan doorslaggevend bewijs, denk erom dat de Deep State elke move die binnen deze context nog wordt gemaakt met argusogen in de kieren houdt. Want er staat wel degelijk veel op het spel. De tapes van Anne Tiet liegen niet (1). Stay tuned.

(1) Zie aflevering 9 van de serie “Fred en de deals” dd. 28 januari 2017

Koos van Woudenberg
KM weet dat de ontmoeting heeft plaatsgevonden, er is gedocumenteerd bewijs.
Nimmer heb ik iets verklaard over Ruding in New York, dit is weer een goed voorbeeld van de backlash Jos.

En Myra? Ben jij de "aivdtrol" die met camera en plofkap een "beeld" heeft gemaakt van kennisdragers?

Peter
De Paniek reacties uit het Smurfenhuis in Zoetermeer beginnen net zo zielig te worden als het geflopte Surrogaat Koningshuis (Art.21)
Jos
Koos meende ook Onno Ruding op pedofeestjes te hebben gezien in jaren dat die in Washington voor het IMF werkte. En dat is nog maar een van de vele slordigheden.
Myra
Wat een apart verhaal. Is er enig bewijs van? Een foto of een afspraakbevestiging? Joris Francken komt ook niet voor in de Staatsalmanak van 1996.
Myra
Voor de volledigheid: Francken komt niet voor bij Justitie"...
Jos
Van Woudenberg heeft weer een afzetkanaal gevonden voor zijn fantasieën en Kleintje Muurkrant tuint er volop in. Enig bewijs voor deze ontmoeting? Waarschijnlijk niet.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
04 juli 2017
Van Estoril naar Zandvoort