Van Estoril naar Zandvoort (196)

07 mei 2016
Hits: 878

Zijn wij nou zo slim en die Engelsen sukkels? Wij zijn slim. Bij ons geen jarenlange revelaties over koterhopsen in high places. Maar aan de overkant van het plasje kon je een tijdje geen dagvod openslaan of hops weer stomende berichten over high society figuren die in de jaren zeventig en tachtig hun broek hadden laten zakken om een koter te scoren. Meestal ging het om figuren uit die society die al lang 6 feet under lagen en de nog in leven zijnde hopsers zaten bij wijze van spreken te wachten op de zwarte koets. Dus een gang naar de kerker werd ze bespaard, maar hun naam was wel naar de kloten en dat is ook wat waard. Veel van die ouwe geilbuiken waren lid van de PIE (1). Een club vol invloedrijke lieden die probeerden kinderkruipen tot de normale dingen des levens te verheffen en dat zelfs in de wet te laten verankeren. Niet gelukt, maar ze kwamen akelig dichtbij.
Tussen de Britse en Nederlandse leden van het netwerk bestond een innig contact en regelmatig maakten zij dan ook gebruik van de wipexpres om elkaars kalfslapjes te keuren. Is aan de overkant van het plasje redelijk veel over gepubliceerd, maar aan deze kant uiterst fellaciomaat. Kan alleen maar betekenen dat onze begrafenisondernemers beter werk afleveren (2).
Maar er schijnt een zwak licht aan het eind van pisbuis. Maandag zijn in Amsterdam de verhoren gestart van getuigen die al dan niet uit eigen ervaring kennis dragen over het hopsnetwerk in Nederland. Tot nu toe weinig nieuws of het moest zijn dat Onno Ruding zich liet afsabbelen in een auto. Tikkie vreemd is wel, dat men ervan uit gaat dat de staat der Nederlanden op de hoogte was van het georganiseerd koterhopsen maar het gedoogde. Gedoogde? In Engeland waren de geheimesmurfdiensten tot hun adamsappel betrokken bij het op de pen zetten en verder breien van het netwerk. Net als in de USSA. Daar boekten de CIA en de Feds zoveel successen op dit terrein, dat ze de zogenaamde “rogue agents” Edwin Wilson en Roy Cohn naar Brussel stuurden. Om ook daar met een nummertje “blij dat ik brei” een hele reeks hoge mieters in compromitterende situaties te manouvreren en ze vervolgens voor de eeuwigheid vast te leggen (3). Met alle gevolgen vandien. Dus dat er hier in Nederland alleen maar sprake was van gedogen gaat er bij ons niet in. Maar misschien kan Fredje Teeven verderop in de week ons wat heerlijke helderheid verschaffen. Joris? Dat gelooft u toch zelf niet? Stay tuned. (1) PIE staat voor Pedophile Information Exchange.
(2) Goed voorbeeld hiervan is het voorkomen van de publicatie van het door een van ons geschreven “mythische” artikel “Linksgestrickt”.
(3) Zie voor deze heren bijvoorbeeld aflevering 100 van deze serie dd. 17 oktober 2012.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2016
Aantal keren bekeken: 878
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch