Van Estoril naar Zandvoort (187)

10 juni 2015
Hits: 716

Binnenkort gaan de gleuven weer open. In de UK. Kunnen de Britten laten weten of ze verder willen met Cameron en zijn halfnederlandse liberale poedel. Of liever kiezen voor Miliband, al dan niet met hetzelfde liberale keffertje aan de lange lijn. Hangt overigens niet helemaal afvan het aantal zuivere stemmen dat wordt uitgebracht. Dankzij Tony Baloney Blair kunnen onze overburen namelijk ook per post hun stem uitbrengen en dat heeft de deur opengezet voor een vrolijke dosis fraude. Die manifesteerde zich voor het eerst bij het Schotse referendum over de long goodbye van de UK. Bij die gelegenheid kregen de Schotse nationalisten dankzij uitgebreid gerotzooi met die poststemmen een ferme schop tegen hun blote klokkenspel en de afscheiding ging niet door.
Het is overigens niet de enige factor die van belang kan zijn bij de ophanden zijnde verkiezingen. Cameron en zijn corrupte kliek in high places hebben er alles aan gedaan om het Westminster koterhopsschandaal de berm in te rijden, maar dat is niet gelukt (1). Hoe die zaak er nu voorstaat? Lees en bevries. Toegegeven, ook bij Labour en de Liberals liepen koterconsumenten rond, maar verreweg de meesten waren van conservatieve huize. Met name ten tijde van Maggie Thatcher leek het voor je carrière haast beter om wel dan om niet aan feestjes met jonge kontjes deel te nemen. Dan pas hoorde je er echt bij.
Btw: we weten niet of het u is opgevallen maar in het bijgaande artikel komt ook Amsterdam voorbij. Voor de followers van deze serie geen feit om de dokter te raadplegen. Maar het zou zomaar kunnen, dat het gedeelte van het artikel dat zich bezighoudt met chauffeur Sidney Cooke cs. in menige erogene zone beroering zal wekken. En wat te denken van deze zin? Komt ie:“Says Jaquelin Magnay for The Australian: “one now-retired lead detective believes Cooke is behind the disappearance of at least 17 boys and the Dutch police believe he was involved in trafficking young boys for the lucrative young boy trade in Europe”.Oh? Dutch police? Ooit iets van ze gehoord over dit themaatje? Nee, wij ook niet. Komt zeker nog.
Als Joris, Frits en meer lieden uit die hoge vrijleutersperiode de pijp uit zijn misschien. Net als in Engeland. Stay tuned.(1) Voor Westminster zie artikel 133 van deze serie dd. 16 januari 2014. 


Klik hier om uw reactie toe te voegen
10 juni 2015
Aantal keren bekeken: 716
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch