Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (180)

02 juni 2015

Er is nog hoop. Over Joris D. was ook nooit iets ernstigs te vinden. Zelfs niet digitaal. Maar dankzij de affaire rond Cees Helman weten we nu dat er maar weinig luitjes “in the know” hun wafel hoeven open te trekken of het is gebeurd met de koopman. Gaat u even mee naar de overkant van het plasje? Daar trokken vorige week woensdag smurfen eropuit om twee woonhuizen van Leon Brittan om te keren. Een paar slachtoffers van koterhopsen in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw hebben verklaard dat ook oom Leon zich aan hen heeft vergrepen. Nou hebben de handhavers net als bij een paar andere hoge mieters en Jimmy Savile gewacht tot Leon dood was, dus wat moet je ervan verwachten? Weinig. Maar nooit geschoten nooit een gat in de grafsteen. 
En nu ze toch bezig waren namen de hopssmurfen diezelfde woensdag ook meteen een indringend kijkje in de optrekjes van twee andere vermeende kinderkruipers: lord Edwin Bramall en Harvey Proctor. Edwin was top of the bill bij het Britse leger. Chef staf ten tijde van de Falkland-oorlog en uiteindelijk de hoogste baas van de hele militaire uitdragerij. Daarna werd ie Lord en dreutelde ie met nog een heel stel deftige opvreters tot 2013 mee in het Hogerhuis. Toen was ie 89 en wat valt er op die leeftijd verder nog te mummelen? Toen de smurfen vorige week arriveerden was ie in ieder geval nog alive. Of ie ook nog kicking was is onbekend, omdat in tegenstelling tot het circus rond Cliff Richard aka Kitty bij Edwin wat voorzichtiger werd geopereerd.
Very much alive was Harvey Proctor. De voormalige Conservatieve parlementariër gaf naar aanleiding van het smurfenbezoek bij hem thuis in Lincolnshire ten overstaan van een bosje persvertegenwoordigers even flink gas. Hij ontkende meegejorist te hebben bij sexparties. En hij had ook nooit als lid van de Monday Club gebruik gemaakt van ingehuurde jonge kontjes (1). 
Je kan zeggen dat het onderzoek van Justitie rijkelijk laat op gang is gekomen. Maar beter wat dan niks. Nu wij nog. Al was het alleen maar omdat er via de eerder genoemde Monday Club en de PIE (Pedophile Information Exchange) een duidelijke connectie bestond tussen de kinderliefhebbers aan deze kant van het plasje met de lekkerbekken aan de overkant. Daar moet toch het nodige materiaal over zijn. Al zijn het maar bonnetjes. Kom op met die rommel. Stay tuned.

(1) Zie voor die Club het artikel Staatsgeheim (10) dd. 5 november 2012. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 juni 2015
Van Estoril naar Zandvoort