Valse vlag (055)

27 november 2017
Hits: 960

In dit geval gaat het om een ouwe vlag. Maar in het licht van de door god weet wie gestuurde rellen in Brussel en de lulverhalen over Russische interventie is ie toch heul interessant. Gaat om een plannetje dat op 22 maart 1962 ter tafel kwam bij de Amerikaanse Special Group Augmented. Een cluppie met in zijn midden minister van Justitie Robert Kennedy, CIA-hopman John MacCone, National Security topper Mc GeorgeBundy en de Chef Staf van het Amerikaanse leger Lemnitzer.
Soms schoven JFK zelf en minister van Buitenlandse Zalen Rusk nog wel eens gezellig aan, maar of dat in dit geval ook zo was wordt niet uit de poetsdoeken gedaan. Onderwerp van gesprek was de verwerving of het nabouwen van een Russisch militair vliegtuig. Om daarmee een aanval uit te voeren op de USSA zelf of een of meer gabberlanden binnen de NATO en zo een nieuwe wereldoorlog op gang te helpen. Een vlieger die net als de uit dezelfde periode stammende operation Northwoods niet opging (1). Mocht u nieuwsgierig zijn naar meer details dan kan u hier uw hart ophalen. Stay tuned.

(1) Northwoods komt nogal eens voor in onze annalen. Aanbevelenswaardig is aflevering 11 van deze serie dd. 19 oktober 2010.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
27 november 2017
Aantal keren bekeken: 960

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch