Letselschade (011)

28 februari 2017
Hits: 645

dinsdag 25 oktober-2011
Als je wordt geconfronteerd met gespreid vuur, dan kan je over het algemeen beter diep in je schuttersputje blijven zitten. Zo niet ene Jozef Dokcx. Die stak een paar dagen geleden wel degelijk de helm boven het maaiveld om te reageren op het tot u toe laatste salvo van Koenraad Kunnen (1). De CEO van EMC Medical Instruments, die met grote vreze vreest dat zijn wijdverbreide kennissenkring erop uit is om met slinkse streken de revenuën van zijn ijskoude geesteskind cTreatment uit de ruif te pikken. Jozef schreef hem de volgende mail:

Mijn beste vriend Koenraad,Het aandelenboek bevindt zich momenteel veilig achter slot en grendel in ons bezit.
Je hoeft niet echt een doorwintert jurist te zijn om te zien wie er van ons mooie bedrijf EMC vandaag allemaal de aandeelhouder is.
Daar staat trouwens door jezelf als aandeelhouder en destijds gedelegeerd bestuurder in functie, telkens mooi geschreven en ondertekend wie de rechtmatige eigenaars zijn van hoeveel aandelen.
Daar heeft de RVB zich dan ook netjes naar gedragen en dus ook zo in de oproepingen waarnaar jij vandaag zo heftig van jetje geeft.

Als jij beweert dat je in het verleden aan bepaalde partijen gratis jou aandelen in pand hebt gegeven dan zou het natuurlijk interessant zijn om dat hard te maken en daar dan wat meer toelichting rond te verstrekken met de nodige gehandtekende overeenkomsten, of schriftelijke verklaringen van betrokken partijen. Acta probant se ipsa "contracten bewijzen zichzelf"
Bij de inschrijvingen in het aandelenboek is ook nergens sprake van enige inpandgave. In het aandelenboek diende dit desgevallend dan toch uitdrukkelijk vermeld te zijn om waarde te hebben.
Wat in het rond staan roepen en schelden zoals we vandaag beleven heeft juridisch natuurlijk weinig of geen enkele waarde.

Momenteel zijn we in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf, volop bezig om de boekhouding van EMC MI nv. van de laatste 3 jaar in kaart te brengen en uit te spitten.
Naar aanleiding van deze zitten we al reeds met een hoop vragen over vermengingen van persoonlijke en bedrijfsuitgaven zoals oa. diverse verbouwingswerken privé bij je ‘thuis’, alsook aanzienlijke fondsen die overduidelijk EMC toebehoren maar die in het verleden toch op jou persoonlijke rekeningen zijn geboekt !

Natuurlijk ben je van harte welkom op de vergadering van 3 november want we zitten nog met vele gelijkaardige vragen waar jij het best geschikt bent om tekst en uitleg in te verschaffen.


PS:
Gezien de diverse bedreigingen en insinuaties van de laatste tijd in jou communicaties naar vele mensen in onze omgeving en aandeelhouders toe, waar moord, doodslag, aanslagen en verwijten steeds worden vernoemd, zien wij ons op de vergadering van 3 november ek. minstens verplicht om ons te laten begeleiden door de federale politie tot de laatste gast terug naar huis vertrokken zal zijn.

Ik citeer de laatste zin nog even van jou binnengekomen sms bericht van gisterenavond 21-10-11 op mijn GSM:
……..We zien je in de bar vanavond, of morgen en we nemen ons hetzelfde as usual. Bel ze maar rap ze is de persconferentie aan het voorbereiden. PS. Andrea Bocelli en Mel Gibson….Dit WE komen ook ok ? T.Hanks.


Wel Koenraad beste vriend ik denk dat er wel wat werk aan de winkel is en dat enkele weken geestesrust je misschien welgekomen zal zijn. Aegroto dum anima est, spes est "Zolang een zieke nog reageert, is er hoop"
Zoals ik je al meermaals heb laten weten ben ik altijd bereid om met goede raad, een vriendschappelijk gesprek en wat begeleiding, je zo snel mogelijk graag terug onder ons midden te kunnen hebben zoals voorheen.
Amicus certus in re incerta cernitur " in onzekere tijden wordt een echte vriend opgemerkt"
Ik ben nog steeds sterk overtuigd dat je een grote meerwaarde kan betekenen voor ons prachtig bedrijf. Je hebt in het verleden al veel gerealiseerd en ik weet dat je vanbinnen een prachtig mens bent en dat er nog veel moois in je schuilt.
Je hebt al mijn gegevens.

Zoals iedereen nu ook kan merken staat onderaan in jou aanschrijving eveneens het e-mail adres vermeld van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na enig opzoekwerk weten we hiermee al gelijk dat jij dus zelf de grote uitdrager en onze eigen nestbevuiler bent die het zogenaamde muurkrantje (zie: http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html) met regelmaat voorziet van een hoop onzin en van je eigen frustraties.
Zoals je ook de respectabele heer Bruno Leijnse mee aanschrijft, respectabel verslaggever journalist van het tijdschrift Trends. Godzij dank heb ik met deze man nog deze week contact gehad om jou ganse verhaal wat te kunnen toelichten.
Groeten
Jozef Dockx


Het wordt misschien niet zo'n tafreel als zich op 11 juli 1302 in Kortijk voltrok, maar deze eurosporenslag op 3 november 2011 zal ook niet misselijk wezen. Stay tuned.

1. Zie aflevering 10.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 645

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch