Skip to main content

Goud is fout (003)

06 april 2017

dinsdag 23 december-2014
Hij heeft de benen genomen. En een paar tonnetjes. Een voormalig medewerker van de Oekraiense centrale bank. Hij zou nu op De Krim zitten en eerlijk gezegd hadden wij daar ook voor gekozen. Hij zou dit jaar namelijk betrokken zijn geweest bij de aankoop van goud van particulieren in den lande. Om de lullige voorraad gouden broodjes wat aan te vullen die nog was overgebleven na de “legale” heist van de Amerikaanse puppetmasters. Als tegenprestatie voor de assistentie bij de coup op het Maidanplein.
Op zich was er niks mis met die gouden ophaalactie van voornoemde medewerker. Maar naar nu pas blijkt was het niet alleen goud wat er blonk in de kluis van de centrale bank. Er zat ook lood tussen. En een quarterpounder oud lood kost nog altijd een stuk minder dan een ordinair opgepompte BigMac. Dus tel uit je winst.
Vandeweek ging het oncontroleerbare bericht door de poenwereld dat George Soros op de shortlist zou prijken voor het leiderschap van de lege centrale bank. Naast geilbuik Dominique Strauss-Kahn, die eerder dit jaar net op tijd de deur van zijn gappie's boilerroom achter zich had dichtgetrokken om niet opnieuw in een fuik te belanden. Of het bericht over die shortlist waar is zullen we gauw genoeg weten. Maar als de IMF en de andere financiële grootschuimers echt op zoek zijn naar een serieuze kandidaat dan weten wij er nog wel één: Don Camillo Eurlings. Met als adviseur containerwipper Jack de Vries. Een gouden duo. Geen grammetje lood. Zijn wij er voor een koopie vanaf. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 april 2017