Kafka in Zeist (024)

11 januari 2017
Hits: 466

maandag 31 januari-2011
Je kan zeggen wat je wil van de gemeente Zeist, maar ze handelen wel netjes hun post af. Vanochtend arriveerde bij ons het antwoord op onze mail van afgelopen vrijdag. Komt ie:

"Naar aanleiding van de vragen die u aan mevrouw Groeneveld stelde over het benoemen van een interim consultant voor het zwembad Dijnselburg kan ik u het volgende antwoorden: De gemeente Zeist optimaliseert de bedrijfsvoering van zwembad Dijnselburg. Om het risico van bedrijfsblindheid te voorkomen, is hiervoor tijdelijke externe expertise aangetrokken. De gemeente doet geen uitspraken over het functioneren van individuele medewerkers of over de hoogte van vergoedingen. Met vriendelijke groeten
Erna Offringa Persvoorlichter/Traffic
".

Zoals u weet hebben wij al eerder in de clinch gelegen met apparachiks van de gemeente Zeist. Bij die gelegenheden probeerden ze steevast om onze beweringen te neutraliseren. Kennelijk noteerden we vrijdag een strike. Alle tien pins ondersteboven. Gelinde heeft eilie met de staf van het zwembad en bureau Verroen krijgt 1200 piek per dag om olie op de golven te mieteren. Kost een paar centen maar dan heb je wat. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
11 januari 2017
Aantal keren bekeken: 466
Kafka in Zeist

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch