De bomen en het bos (006)

donderdag 8 december-2005
Deze serie heeft niet ten onrechte bovenstaande titel gekregen. We zien inderdaad door de bomen het bos niet meer. Tot die conclusie moet je wel komen na het lezen van de volgende mail in reactie op ons artikeltje van gisteren:

“Hoi lezer,
Efkes ter aanvulling. Stichting Robinia is een onafhankelijke stichting, gevestigd in Wageningen, die de plantages van de bomenclub in de gaten houdt en daar tegen betaling verslag van uitbrengt. Dan heb je de Stichting Toezicht Robinia Gold en die houdt specifiek toezicht op de verrichtingen van de nu failliete club Robinia Gold. Deze bestuurders hebben al jaren last van het Hastens slaapvirus. Daar is jullie acné niks bij. Dan heb je nog een kritisch clubje G-Gin (Geen Gin). Ook al in Hastens, want daar hoor je niks meer van. En aan het GIN moet je eens vragen naar de plantages in Nieuwehorne en Makkinga. Dan bulkt het gal je de telefoon uit.
De nieuwste truc van het GIN: opbrengstgarantie van de bomen (die ze in China kopen, ha,ha,ha) !!!!
”.

Nou, daar is geen woord Chinees bij. Volgens de schrijver houdt het GIN dus zijn broek op met de aan- en verkoop van volwassen Robinia-chopsticks in de winkel van de erven Mao. Omdat de aanplant in Noord-Nederland blijkbaar net zo knudde is als de geheimhouding bij de Regionale Inlichtingendienst Rotterdam-Rijnmond. Om eens wat te noemen. Rendement tussen de 6 en 17,3 procent? Eerst zien, dan geloven. Stay tuned.

De bomen en het bos

  • Hits: 352
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch