Uithollingen overdwars (004)

07 mei 2016
Hits: 445

Wij houden er niet van. Dat een fat lady de blues zingt. Het is zo definitief. Vonden we een medestander in. Ene Montgomery Blair Sibley. De ouwe bef van Deborah Jeane Palfrey aka de D.C. Madam, die tussen 1996 en 2008 haar boterhammetje kon beleggen dankzij de ruime inkomsten uit haar escortservice in Washington. Een soort Happy Hooker, met dit verschil dat de Hooker nog leeft en Deborah Jeane al sinds begin mei 2008 in astrale sferen verblijft. Zelfmoord cq. gezelfmoord (1), nadat zij was veroordeeld wegens afpersing, het runnen van een wasstraat en mail fraude. Daarvoor kon ze in totaal 55 jaar lik krijgen en dat zou voor haar aanleiding zijn geweest om aan een touw te gaan hangen in het schuurtje van haar moeder in Florida. Bef Montgomery wilde desondanks of juist daarom de administratie van zijn dooie cliënt aan ons openbaren, maar een bijdehante kadi stak daar een little stick voor.
Inmiddels zijn we bijna acht jaar verder en dan mag je toch veronderstellen dat zo'n Montgomery, die ook nog drie jaar het ambt van bef niet mocht uitoefenen wegens belediging van het hof, zijn pijp aan Sint Maarten had meegegeven. Niet dus. Hij vecht sinds kort het vonnis opnieuw aan. Omdat volgens hem de shit die in Deborah Jeane's administratie ligt opgetast nog steeds van grote invloed is op de politieke gebeurtenissen in de Amerikaanse hoofdstad. En met name op de huidige presidentsverkiezingen. Met andere woorden, volgens Montgomery wordt er met materiaal dat ook in de boeken van de D.C. Madam voorkomt her en der druk uitgeoefend op een of meerdere presidentskandidaten. En dan denk je al gauw aan the Donald en de echtgenoot van Hellary, die beiden de slogan “daar moet een piemel in” al heftig in de praktijk brachten toen hier bijvoorbeeld een secretaris-generaal nog armoedig naar een plantsoen in Eindhoven moest om aan zijn gerief te komen. En wat te denken van Ted Cruz? Die werd out of the blue ervan beschuldigd vijf dames buitenechtelijk te hebben gepiemeld.
Heeft het initiatief van Montgomery kans van slagen? Wij denken van niet, maar we laten ons graag verrassen. En nou maar hopen dat ie geen moeder heeft met een schuurtje in Florida. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 2 dd. 3 mei 2008.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2016
Aantal keren bekeken: 445
Uithollingen overdwars

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch