Van Estoril naar Zandvoort (065)

zondag 6 april-2008
Het is overal de same old song. Het smurfenapparaat trekt wel allerlei geilbuiken voor de kadi, die elke dag hun paal laten dansen voor hun pc's bij het aanschouwen van koterhopsen en aanverwante artikelen (tenzij je net op tijd je pc op de stoep hebt gezet). Maar luitjes die indaflesh kinderen bestijgen blijven buiten schot (tenzij je een maatschappelijke sukkelaar bent of een PSV-functionaris). De reden moge duidelijk zijn. Kinderhopsers zijn vaak afkomstig uit de toplaag van de samenleving. En smurfen worden niet geacht dat deftig soort volk in een kruipruimte te wringen. Dit verschijnsel blijft overigens niet beperkt tot de Lage Landen. Ook in Australie lopen smurfen met een wijde boog om hoge pedopiepels heen. Natuurlijk houden ze wel de boekhouding bij en worden peevees over dit onderwerp door de pennensmurf keurig bijgezet in het geheime ordnermortuarium. Maar daar blijft het bij.

Neem bijvoorbeeld de verslaglegging over de activiteiten van de Family. Een geheim pedo-genootschap dat zich al decennia lang verlustigt in het hopsen met koters en -of de lol niet op kan- met het vermoorden van sommige uitgewoonde exemplaren. Snuffelsmurfen "onderzochten" de afschuwelijke gebeurtenissen, verhoorden wat getuigen, maakten wat verslagjes, deden ze in een file en bekeurden vervolgens een paar wildplassers. Het gerucht wil namelijk, at er onder de Family-leden hoge jongens zitten. En dat daarom...

Waarom gaan onze gedachten bij het lezen van dit nieuws nou onmiddellijk terug naar justitiebons Joris D., oranjebef Frits S., ex-minister Ed van T., bankier Maurice L., burgemeester Leopold L., ex-minister Job de R., ex-professor Ger van R. enzovoort enzovoort? Geen idee. Dat heb je met die sneeuwbuien. Je raakt soms helemaal de weg kwijt. Stay tuned.

Van Estoril naar Zandvoort

  • Hits: 364
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch