Fuck (037)

maandag 11 augustus-2014
Hij gaat fijn. Morgen stemmen de Oekrainse volksvertegenwoordigers over een hartverwarmend voorstel van Yatsenyuk, onze man in Kiev. De door Fucktoria Nuland cs. naar voren geschoven premier heeft een hele zooi sancties in een doos met een strik gedaan om die in navolging van Washington en Brussel door de Kremlin-schoorsteen te frommelen. Naast het op de zwarte lijst zetten van 172 Russische staatsburgers en 65 Russische ondernemingen zou hij graag zien dat er een einde wordt gemaakt aan het doorgaand luchtverkeer boven Oekrains grondgebied (1). En verder wil Yats het stoplicht op rood zetten voor de doorvoer van Russisch gas naar de rest van Europa. Daarmee wil ie Putin voor de noten schoppen wegens het sponsoren van terrorisme, de annexatie van De Krim en het aantasten van de Oekrainse souvereiniteit. Nou lijkt het er sterk op dat ie met dat pakket niet alleen zichzelf een kogel door zijn voet jaagt, maar zijn Europese weldoeners ook. Raken we door die kwakzalver straks nog in de problemen als we de piepers op het gas zetten, de verwarming op 21 rossen en/of ons net hebben ingezeept. Krijgen we dus een koekje van Oekrains deeg, want daar zit de bevolking al langer in de rats over wat er de komende winter gaat gebeuren. Goed, Oekraine "krijgt" 17 miljard dollar van het IMF, maar de bulk daarvan wil Yats gebruiken om zijn land op energiegebied onafhankelijk te maken. Betekent vooral als een waanzinnige de winning van schaliegas opvoeren. Oftewel de poen van het IMF overhevelen naar Burisma Holding van ... Azov Gruppenführer Igor Kolomoisky en Biden junior (2).
Dat is effe matsen. Overigens blijft het daar niet bij. Want door het bewandelen van dit kromme pad zet Yats voorzitter Igor van de European Jewish Union en de European Council of Jewish Community ook nog eens lekker uit de wind waar het de betalingsperikelen aan Gazprom betreft (3). Igor zit namelijk samen met paladijnen als Gennadi Bogolyubov en Uriel Laber in de raad van commissarissen van Ukrnafta (4). Een olie- en gasbedrijf dat voor iets meer dan 50 procent in handen is van staatsbedrijf Naftogaz, dat op zijn beurt over zijn oren in het rood staat bij Gazprom (5).
En wij? Wij geloven alles wat Bildermark en Bilderfransje zeggen. Nou ja, nog een heikel dingetje. Dat neergeschoten vliegtuig. Hoe zit het daar nou mee? Hoort u nog. Duurt nog even. Moet eerst nog een Lockerbiesausje overheen. Daarna serveren we het uit. Welterusten en morgen gezond weer op. Stay tuned.

(1) Daar zal met name Maleisië niet mee zitten.
(2) Zie voor de Amsterdamse connectie aflevering 34 van deze serie dd. 30 juli 2014.
(3) Zie voor deze Joodse connectie aflevering 21 van deze serie dd. 5 mei 2014.
(4) Uriel is ook geen kleine jongen. Is naast medemetoot bij de twee Joodse vehikels van Igor en diens olie- en gaswinkels ook een grote jongen in de ferro-industrie (o.a in Georgië!) en de aanmaak van rubberbanden voor de mijnindustrie.
(5) Een Amerikaans-Europese combine probeerde in juli van dit jaar nog 49 procent van de aandelen Naftogaz over te nemen. Werd door het Oekrainse parlement weggestemd.

Fuck

  • Hits: 400
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch