Appeltje eitje

Hits: 331

zondag 8 mei-2011
Goed. Of die ouwe met die muts, die in een hoekje bij het Leger des Heils naar de teevee zit te loeren, nou wel of niet Captain Caveman is laten we even buiten de discussie. Maar we mogen aannemen dat die verhuizers van de firma SEAL inderdaad met een paar choppers stiekem naar Abottandcostellobad zijn gevlogen om Stiefbeen voor zijn klus te schieten en hem vervolgens in zee te laten zakken. Blijft de vraag of hun Pakistaanse collega's op de hoogte waren van de onderneming of dat ze zaten te ronken. Of ... dat de Amerikanski's een middel hebben gevonden om het hele electronische afweersysteem een loer te choppen.
Hoe het ook in elkaar zit, de Paki's voelden zich knap bij de fluit genomen en dat werd nog erger toen ze in India riepen, dat ze het Amerikaanse kunstje moeiteloos konden nadoen. Meteen red alert bij de Paki-troepen aan de oostgrens. En Ibrahim Dawood nam de poten naar Dubai. Begrijpelijk, want als ze in New Delhi iemand willen grillen in verband met het vuurwerk in Mumbai op 26/11/2008 dan is het Ibrahimmetje wel (1).
En dan is er nog ene Abdul Qadeer Khan. Onze handelaar in centrifuges en ander ongemak (1). Die zou ook zomaar voor zijn flatscreen weggeplukt kunnen worden voor een ernstige barbecue. Per saldo ligt zijn fabriek voor nucleaire surprises niet ver van Abottandcostellobad, dus voor de firma SEAL appeltje eitje. Dat we dit nog allemaal mee mogen maken. Moederdag wordt nooit meer hetzelfde.

(1) Meer weten over Ibrahim? Ga naar onze zoekmachine, speel de Dawood-tune en Sesam opent zich.
(2) Voor Abdul geldt hetzelfde.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 331

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch