Skip to main content

Tweearmige bandieten (006)

10 augustus 2017

Mocht u gisteren onverhoeds de weg zijn kwijtgeraakt, kijk, zo ziet zo'n nieuw gokformulier van Euromillions eruit. Een doolhof is er niks bij. Brengt ons op de story van een bobo uit de regio van Malaga. Die ging vorig jaar de zee op met nog een stel bestuurderen. Om eens met eigen ogen te zien hoe een schuit met vluchtelingen uit somber Afrika wordt gepraaid en binnengebracht. Moet je er natuurlijk wel eerst een zien te vinden, maar de vrolijk gespannen officials hadden mazzel. Een schuit aan bakboord. Niet veel later werden de schrobbers een voor een aan boord gehesen en humanistisch over de bol geaaid. Een paar van de nieuwkomers bleken tot de niet geringe verbazing van de Andalusische gezagsdragers over een survivalkit te beschikken. Met wat te drinken, een paar bananen, wat dadels en ... een aantal euromillionsformulieren, die duidelijk door anderen waren ingevuld. Maanden later wisten Spaanse speurneuzen te achterhalen, dat de barre tocht van de betrokken Afrikaanse schrobbers onder auspiciƫn stond van een Sorosclub. Nou houden we niet van gokken, maar we hebben toch de sterke neiging om wat poen in te zetten op een connectie tussen Soros en Euromillions. Wat kan het je helemaal kosten? En wie weet hoeven wij u dan niet te vragen of u de survivalkit van Kleintje Muurkrant met wat euro's zou willen vullen. In verband met de toegenomen vaste lasten. Zou fijn zijn. Stay tuned.

Appie
En wie weet hoeven wij u dan niet te vragen of u de survivalkit van Kleintje Muurkrant met wat euro's zou willen vullen. In verband met de toegenomen vaste lasten. Zou fijn zijn.

En waarmee zouden wij, als lezertjes van uw leuke/zeer informatieve rubrieken, dan een plezier kunnen doen?

Evert
Indien je deze digitale Kleintje-pagina's waardeert help ons dan financieel te overleven door af en toe wat euro's over te maken op NL35INGB0005349231 op naam van Stichting De Stelling.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
10 augustus 2017
Tweearmige bandieten