Tussen premies en piraten (121)

11 november 2015
Hits: 537

Volgt u ook de Tour? Nee, die niet. Die andere. Van die AOW-knarren op een ASR-tandem. Leuk hè? Probeert de Utrechtse verzekeraar weer wat goodwill mee te kweken. Is wel nodig, want ze zitten nog met een zootje woekerpolissen in hun darmstelsel. En dat is niet het enige probleem waarmee CEO Baeten en zijn wielerteam mee worstelt. Even een paar lollige kwootjes uit deze serie. Komen ze:

Mijn echtgenote had inmiddels Beumer [oud-directeur, rip, red.] gesproken, die haar bedreigde. Hij vertelde dat wij beter het land uit konden en dat hij niet instond voor represailles van Van de Meene [rip, voormalig financieel expert van Johan Verhoek aka de Hakkelaar, red.]. “Jullie gaan helemaal kapot”.

Ook gezellig:

Vele assurantiebedrijven en ondernemers, maar ook collega-verzekeraars hebben pijnlijk ervaren hoe een ogenschijnlijk goede samenwerking veranderde en werd overschaduwd door bedreigingen van lijf en leden, schietpartijen, inzet van Hells Angels of andere fijne groepen en chantage. En hoe de top van de onderwereld via Rob Beumer zijn intrede probeerde te doen in de assurantiebranche”.

Wat denkt u van deze:

Bedrieglijke bankbreuk, chantage, intimidatie, faillissementsfraude, machtsmisbruik, kontakten met de onderwereld, persoonlijke bedreiging, omkoping etc. Allemaal ingrediënten waar onze keurige (door de Nederlandse staat overeind gehouden) verzekeraar zich aantoonbaar mee bezig hield en houdt”.

Gevoegd bij ons jolige bericht van vorige week vrijdag en je zou met een gerust hart kunnen zeggen, dat in ieder geval tot 2010 een soort criminele organisatie werkzaam was binnen ASR, die gewapend en wel een wasstraat runde en waarvan de directeur naar eigen zeggen verantwoording aflegde aan het Executive Committee van de Fortisbank in Brussel. Noch de directie van ASR, noch de Raad van Commissarissen wisten iets af van deze praktijken. Zeggen ze. Die hadden andere dingen aan hun hoofd. Het sponsoren van voetballen of fietsende ouwe knarren. De leuke dingen van het leven. Aandacht vanuit Den Haag? Wat dacht u? Maar al deze ellende werd ook niet door de dagvodden of de Huyskerk naar boven getrokken. En kijk, dan is het ineens niet de moeite waard om eens even een serieus onderzoekje te plegen. Niet eens een telefoontje te plegen naar de slachtoffers van deze inktzwarte activiteiten. Gebeuren analoge dingen op de Antillen dan zijn we wel zo bijdehand om de brandweer erop af te sturen en “schande” te kraaien. Maar hier achter de pier lossen we dat anders op. Stilletjes. Als dames en heren onder elkaar. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
11 november 2015
Aantal keren bekeken: 537
Tussen premies en piraten

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch