Zukadelapjes bij het ontbijt (002)

07 april 2017
Hits: 415

dinsdag 4 september-2012
Gisterochtend hadden wij in aflevering 1 nog niet verwezen naar de site stockfraud.nl of de stekker werd eruit getrokken. Al dan niet tijdelijk. Nou maar hopen dat er niks ernstigs is gebeurd, want de tekst van het mailtje dat ons op het bestaan van stockfraud wees loog er niet om. Komt ie:
“Lex V. [volledige naam bij ons bekend, red.] aan de onderhandelingstafel krijgen is niet gemakkelijk. Zeker als je geen wapens wil gebruiken zoals in zijn kantoor in Duitsland. Aanbellen heb ik ook al gedaan, maar met alle camera’s rond zijn huis kan hij wel selectief zijn bij het ontvangen van een bezoeker. Kan iemand mij helpen? Lees stockfraud.nl en je zal tot de conclusie komen dat onze vaststellingovereenkomst niet correct is uitgevoerd. Daar staat ook in, dat overleg prioriteit verdient. Ken je bijvoorbeeld zijn zoons of zijn broer die hem kunnen overtuigen? Of kent iemand zijn bankrelaties in binnen- en buitenland? Het juiste adres van zijn villa in Spanje kan ook interessant zijn (Marbella, Rio Verde). De gegevens van zijn firma in Duitsland interesseren ons ook. Er zal geen vergoeding betaald worden voor verkregen inlichtingen. Het voornaamste is, dat iedereen die betrokken is weet dat we blijven zoeken”.
De schrijver van dit mailtje [volledige naam bij ons onbekend,red.] voelt zich blijkbaar serieus voor zijn walnoten geschopt door Lex en zijn gappies en wil zijn poen terug. Mede namens een paar andere investeerders. En zo niet ... Ja wat dan eigenlijk? OK Corral? Heren, heren toch. Ga lekker samen op een terrasje zitten, pak een bierviltje, zet alles effe onder elkaar en streep eronder. Hef de kelken. Stem niet op Rutte. Santé. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017
Aantal keren bekeken: 415
Zukadelapjes bij het ontbijt

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch