Trump en Deep State (045) - epiloog 4

20 november 2020
Hits: 715

Het narratief van de Democraten na 2016 was: 'Rusland heeft de overwinning van Clinton gestolen'.
Hiermee werd 4 jaar lang Trump bestookt in Russiagate en impeachment.
In 2020 is het verhaal van het team juristen van Trump: 'Venezuela, Cuba en China hebben de overwinning van Trump gestolen'; via een programma in stemcomputers, 'Dominion', dat volgens het verhaal, eerder Chavez de overwinning zou hebben gebracht. Ook lokale verkiezingen in Californië in 2016 zouden hiermee zijn vervalst.
Willen ze nu met 'Venezolaanse inmenging' 4 jaar lang Biden (en na zijn overlijden vervolgens Harris) gaan bestoken?

Biden's team is een catwalk van neocons, Wall Street puppets en door MIC' betaalde politici. Hillary 'We came, we won, he died' Clinton als VN-ambassadeur betekent de terugkeer van de grootste warmonger in de actieve Amerikaanse politiek. 'Feministen' zullen opgetogen zijn over 'de drie vrouwen van Biden': Rice, Flournoy en Clinton. 'Nooit in de geschiedenis hadden vrouwen zo'n belangrijke inbreng in een regering ....' Blablabla.
Ten behoeve van oorlog ten bate van het MIC en Wall Street.
De overwinning van Biden is de overwinning van de oorlogsmachine die de VS sinds 1945 is. Dat is wat 'back to normal' inhoudt.

De 'Venezuela,  Cuba, China-connectie' is zo onnozel dat ik me niet kan voorstellen dat het normale scenario van de kiesmannen kiezen op 8 december gewoon Biden nog wordt verstoord. Of er moet een overtuigend bewijs worden geleverd.
Maar de onrust en de dreigende recessie maken de machtswissel weinig aantrekkelijk.
Voor de gigantische problemen van Amerika was oorlog altijd een goede bliksemafleider. Korea, Vietnam, Afghanistan, Irak, Syrie , Somalië, etc. etc. 'War on drugs', 'war on terror', het maakt niet uit zolang het maar oorlog is.
En dan is Biden je man. Niemand in de huidige Amerikaanse politiek heeft zoveel oorlogen gesteund en zelf gevoerd als Joe Biden.
(WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 november 2020
Aantal keren bekeken: 715
Trump en Deep State

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch