Skip to main content

Trump en Deep State (038)

02 september 2020

Het lijkt alsof Amerika geografisch gezien dichterbij is gekomen sinds Trump. Nooit maakte men zich zo kwaad over een Amerikaanse president. 'Crimineel', kenschetste een bevriende academicus hem. Kan een fatsoenlijk mens POTUS worden? 'Immoreel', ok. Maar crimineel en zijn voorgangers niet? Hij is nog geen oorlog begonnen. Over Bush, die de oorlog in Irak begon onder valse voorwendsels ('weapons of mass destruction' die Saddam niet had) en miljoenen doden veroorzaakte, hoorde ik hem nooit in gelijkluidende bewoordingen. 

De zoon van een dappere verzetsstrijder. Niet-arisch bovendien. Jodin.

 'Akelig nageslacht', dichtte de Schoolmeester. 

Het grootste verwijt aan Trump is dat hij in de 4 jaar van zijn presidentschap geen oorlog begonnen is. Tegen Iran, Noord-Korea of Venezuela. Dat hij Assad heeft laten winnen in Syrië. Dankzij het domme en door Deep State en MSM georchestreerde spel met 'raciaal verzet' (BLM), wordt de witte lagere middenklasse, die samen met de zwarte-en latino-armen de rekening voor globalisering en corona betalen, tegen hun zelfde klasse met een kleur opgezet (en in de armen van Trump gedreven) om de sociale revolutie in het land met een staatsschuld zo groot als de schuld van alle andere landen ter wereld tezamen en een schuld van burgers die deze evenaart te voorkomen. 

Als Biden wordt gekozen, omdat het electoraat iets van hem zou verwachten,  brengt dat revolutionaire omstandigheden nóg sneller dan onder Trump. Biden loopt op een laatste restje 'Hope' van Obama, nu de peetvader van zijn vice, omdat heks Hillary een contraproductief effect zou hebben en Bill via Jeffrey Epstein is 'kaltgestellt'. Alsof Monica Lewinsky nog niet genoeg was geweest. 

Dit weekend was er een conventie van de People's Party. De 3e partij. Met vakbondsleiders, een voormalige senator, een lid van het Huis, academici, cabaretiers en veel meer. (1)  De bedoeling is een ticket van oud-gouverneur van Minnesota Jesse Ventura met Nina Turner, voormalig senator voor Ohio als vice.

Natuurlijk winnen ze niet in november. Maar ze geven aan dat er geen 'hoop' is met Biden. En dat is het belangrijkste, want het circus (waarin de grootste partij de niet-stemmers zijn) dat sinds jaar en dag het land in zijn greep heeft, ten behoeve van Wall Street en MIC, moet de voorstelling in Washington DC maar eens revolutionair vernieuwen. 

Marx en Engels voorspelden het.

(WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 september 2020
Trump en Deep State