Trump en Deep State (035)

20 juli 2020
Hits: 705

Kan Netanyahu (object van grote demonstraties in Israël) Trump dwingen tot oorlog met Iran? Dat is de vraag die zich opdringt bij de voortdurende reeks sabotage acties van Israël in de Islamitische Republiek. Op 4 maanden van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
Netanyahu's positie is zwak met de dreigende rechtszaken. Straks neemt duo-premier Gantz het stokje over en is Bibi aangeschoten wild weet hij. Dan wacht de petoet. Dat zal hij willen proberen te voorkomen.
Trump heeft middels het MO-plan van schoonzoon Kushner Israël 30 procent van wat in 1948 de Palestijnse staat moest worden gegeven. Volkenrechtelijk een farce en een bom onder de kansen op bestendiging van de zelfverklaarde joodse staat. Daarvoor zal toch een soort van vergelijk met de buren nodig zijn. Zelfs de kruisvaarders sloten bondgenootschappen met Saladin en huwden hun dochters uit aan islamieten.

'Bij een andere Amerikaanse president zal Israël zo'n buitenkansje niet meer krijgen, daarom is Trump hun favoriet', zo luidt het narratief in MSM. Biden zal Israël geen strobreed in de weg leggen zoals nooit enige Democratische president heeft gedaan sinds JFK. Dit geschenk van Trump is wat ze in het schaakspel een vergiftigde pion noemen.

Zal Israël Trump in een oorlog met Iran meesleuren? Op 4 maanden van de verkiezingen?
Als dat lukt is het om hem een zekere nederlaag te bezorgen: Trump werd gekozen op een eind aan regime change.
Dit zou zo'n flagrante schending van zijn verkiezingsbeloften zijn dat het politieke zelfmoord zou betekenen.
Het door de Democraten overheerste Huis van Afgevaardigden heeft de door Trump aan zijn kiezers beloofde terugtrekking uit Afghanistan verhinderd. Als appatizer voor wat ons te wachten staat als Biden wint. Oorlog. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 juli 2020
Aantal keren bekeken: 705
Trump en Deep State

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch