Trump en Deep State (034)

22 maart 2020
Hits: 1074

Tulsi Gabbard, de enige Democratische presidentskandidaat die zich tegen 'regime change wars' heeft uitgesproken, trekt zich terug en heeft haar voorkeur uitgesproken: voor Joe Biden. Haar aanhang is vervuld van onbegrip tot grote woede. De kans dat haar aanhangers haar advies op zullen volgen is gering. Dat moet Gabbard hebben beseft. Ze is 38. Ze heeft de toekomst. 

Het DNC, het establishment van de Democratische Partij van Clinton, Pelosi en Schumer, heeft majoor Gabbard (in actieve dienst) sinds het begin van haar kandidatuur beoorloogd. Samen met MSM. Omdat zij als enige kandidaat aantrekkingskracht uitoefent op Republikeinse kiezers. Dáárom werd zij beoorloogd en geboycot!

Zij werd er ook van beschuldigd een '3e Partij' te willen oprichten, om haar kandidatuur door te zetten. Daarom was het slim van haar zich voor Biden uit te spreken. Sanders heeft zich al bij een overwinning van 'mijn vriend' Joe Biden neergelegd. Zijn opgave was bij het ter perse gaan nog niet bekend, maar is aanstaande. 

DNC en Deep State denken hiermee een overwinning te hebben geboekt: 'hun doel is bereikt'. Een kandidaat van hetzelfde. Zaak voor Deep State is nu Trump op zijn behandeling van Covid 19 af te rekenen. Want zoals Macron covid 19 gebruikt om 'de staat van oorlog' uit te roepen, gebruikt Deep State het virus om te doen wat Russiagate en Oekrainegate niet vermochten: Trump ten val brengen door hem niet herverkozen te laten worden in november. 

De presidentsverkiezingen van 2020 zullen in het teken staan van Covid19.

Onze vazal Rutte merkt het ook bij deze onverwachte klus: je loopt op eierschalen en alles wat je doet of zegt wordt gewogen als te laat en halfslachtig. Daarom handelde Den Haag, zoals gebruikelijk, niet: wachten of het niet overwaait en wanneer niet kijken wat ze in andere landen doen alvorens zelf iets te beslissen. Anders kan er altijd nog een geweldig verwijt aan Brussel worden gemaakt. 'Brussel is toch de autoriteit? Waarom zeiden jullie niets?' Alvast een item voor de volgende VVD-verkiezingscampagne, voor PVV en FvD er mee van door gaan.

In Italië is het enthousiasme voor de EU zo goed als dood. Niets kregen ze uit Brussel toen het water hen naar de lippen steeg. Uit China, waar ze net zelf 'Italiaanse toestanden' hadden meegemaakt, kwam wel hulp. Uit Rusland ook. Van de EU niets. Daar leer je van. De EU bestaat niet. Ik heb het in deze kolommen al eerder betoogd.

De Democratische voorverkiezingen hebben 'the great divide' laten zien: 70% van alle Amerikanen onder 45 jaar steunen Bernie Sanders; 70% van de Amerikanen boven 45 steunen Joe Biden. Dat biedt veel vertrouwen in de toekomst. Vooral omdat ze met eigen ogen hebben kunnen zien hoe corrupt en frauduleus het verkiezingssysteem is. Socialisme is niet meer weg te denken uit de Amerikaanse politiek. 

Trump heeft zijn toevlucht genomen tot maatregelen (1000 $ voor iedereen behalve de rijken & beschermen van hypotheken van huizenbezitters tegen de banken) waar Obama in 2008 ze liet stikken (zie video). Dankzij Obama verloren honderdduizenden hun huizen, die vervolgens door de met miljarden belastinggeld geredde banken voor een appel en een ei konden worden opgekocht en weer worden verkocht. 

Ik weiger nog steeds te geloven dat Joe Biden de Democratische presidentskandidaat in november wordt. Ik gok nog eerder op Hillary Clinton. Of van mijn part Michelle Obama, al zou dat idioot zijn. De man is dementerend, al lijkt hij nu iets beter (drugs?). Zal hij een termijn uitdienen?

De keuze van vicepresident wordt interessant. (WK) 

WK
https://youtu.be/Jka28F9ldBg

Tulsi, majoor bij de medische troepen op Hawaï, vertelt waarom.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
22 maart 2020
Aantal keren bekeken: 1074
Trump en Deep State

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch