Skip to main content

Trump en Deep State (031)

05 maart 2020

Volgens MSM was miljardair Bloomberg (400 miljoen $ in zijn campagne gestoken; 4 gedelegeerden dus 100 miljoen per stuk) 'de hoop tegen Trump' in november. De LA-Times riep hem uit tot 'enige Democraat'... Bloomberg, Republikein zijn leven lang. De man van de racistische maatregelen tijdens zijn burgermeesterschap als Republikein van 11 jaar in New York. Inmiddels uit de race ondanks zijn honderden miljoenen na teleurstellende resultaten.
Elisabeth Warren, 'progressief' om Sanders' electoraat te verdelen, heeft ook de handdoek in de ring gegooid. De senator voor Massachutes was niet in staat ook maar één staat te winnen, inclusief haar eigen staat.
Het laat zien hoe wanhopig Deep State is. Biden, 'opgestaan in South-Carolina', is geen optie. Door Oekraïnegate en klef gedoe met jonge meisjes. Onsamenhangende prietpraat. Sanders moge hem 'mijn vriend' noemen net als hij voor Hillary campagne voerde, zijn kiezers gaan niet op deze oorlogshitser stemmen. 'Dan maar liever Trump'; de pre-revolutionaire situatie in de VS zal er door in een nieuwe fase komen.
De renteverlaging door de 'onafhankelijke' FED, op instigatie van Trump (die een ongemakkelijke relatie met het instituut heeft), bedoeld om de economische problemen rond covid 19 het hoofd te bieden, heeft een tegenovergestelde werking gehad: de beurs daalde nog verder. Het idee aan het begin van de epidemie/pandemie was: Azië wordt gedecimeerd maar wij blijven buiten schot. Natuurlijk, Azië, China, Zuid-Korea en in mindere mate Japan, worden het meest ontwricht, maar hier gaat het ook hard. In Italië worden alle scholen en universiteiten gesloten. OV rijdt echter gewoon door.
Sanders zal niet als kandidaat tegen Trump worden getolereerd door Deep State. Biden moet van Trump verliezen. Volgens insiders wordt Vice Mike Pence (recentelijk door Trump belast met covid 19; 'dodelijk op zijn leeftijd') als 'running mate' in november vervangen door Nikki Haley, voormalig VN-vertegenwoordiger van de VS. Volstrekte MIC-puppet. Net als Pence trouwens. Als LBJ bij JFK. Deep State neemt geen risico. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 maart 2020
Trump en Deep State