Trump en Deep State (028)

12 februari 2020
Hits: 1046

De DNC neemt het hertellen van de stemmen van de Democratische voorverkiezingen in Iowa over van de plaatselijke verantwoordelijken van de partij. De DNC die in 2016, terwijl Bernie Sanders meer stemmen in de voorverkiezingen van dat jaar behaalde dan Hillary Clinton, via 'superdelegates' (partijbonzen) de nominatie aan Clinton gunde. Nu werd Sanders opnieuw een kunstje geflikt. Want 'de uitslag' in Iowa, waar Pete Buttigieg op het schild werd gehesen als winnaar, gebeurde op grond van 75% van de stemmen. De gebieden in Iowa waar Sanders zeker zou winnen bleven 'buiten schot'. 'Schijnbaar toevallig maar niet zonder god's leiding'. Later bleek Sanders de meeste stemmen te hebben behaald. De DNC is corrupt tot op het bot. Hun 'hertelling' zal niet te vertrouwen zijn. Zelfs als Sanders toch als winnaar zou worden uitgeroepen is het kwaad (benadelen van Sanders) geschied.
Het zou me niet verbazen als ze met het verhaal komen dat Rusland verantwoordelijk is voor de vertraging. Het sijpelde al door in hun eerste reacties: de app (eigendom van pro-Buttigieg Democraten die eerder voor Hillary Clinton hadden gewerkt) werd ingevoerd om 'hacken door de Russen als in 2016' onmogelijk te maken....
Sanders heeft zoals verwacht New Hampshire gewonnen. Maar de fake-overwinning van Buttigieg in Iowa heeft zijn werk gedaan. Mensen die zich niet in de zaak verdiepen denken dat hij 'eerlijk' gewonnen heeft.
Na het van zich afschudden van zowel Russiagate als Oekraïnegate, probeert Trump nu het volgende obstakel uit de weg te ruimen om de handen vrij te krijgen in zijn verkiezingscampagne: de affaire Stone. Roger Stone (zijn politieke carrière als 'fixer' begonnen onder Nixon) wordt er onder meer van beschuldigd te hebben geholpen om 'de gehackte e-mails van de DNC' (ze zijn niet gehackt maar gelekt) 'via Wikileaks aan de Russen te hebben doorgespeeld', ten behoeve van de verkiezing van Trump. Daarmee is zijn proces gelinkt aan wat Julian Assange te wachten staat na uitlevering aan de Verenigde Staten. Trump, die beseft dat niet Stone maar hij terecht staat, heeft zijn woede over het proces niet onder stoelen of banken gestoken. Zijn minister van Justitie William Barr heeft, ongetwijfeld in opdracht van het Witte Huis, geintervenieerd in de aanklacht tegen Stone. Stone was in november op grond van 7 aanklachten tot '7-9 jaar' veroordeeld. De huidige zitting is om de strafmaat te bepalen. Trump reageerde in november al dat het om een 'gerechtelijke miskraam' ging. De interventie van de minister van Justitie in de strafmaat heeft geleid tot het uit protest ontslag nemen door de 4 aanklagers. MSM en de Democratische politici eisen nu het ontslag van Barr. De bedoeling is duidelijk om de druk op Trump tot november vol te houden. Stone is de 6e medewerker van Trump die vanwege Russiagate is veroordeeld. Eerder intervenieerde Barr in de zaak-Flynn, veroordeeld tot 6 maanden. Barr vond een voorwaardelijke straf passender.
Een volgend verwijt aan Barr door de Democratische leiders is dat hij het materiaal dat door Rudy Giuliani, de persoonlijk advocaat van Trump, in Oekraïne is verzameld over Joe Biden (inmiddels niet meer de favoriet onder de Democratische kandidaten in de presidentsverkiezingen) wil gebruiken voor een gerechtelijk onderzoek.
De oorlog tegen Trump wordt met andere middelen voortgezet, na het debacle van Russiagate en het impeachment-proces. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
12 februari 2020
Aantal keren bekeken: 1046
Trump en Deep State

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch