Trump en Deep State (027)

05 februari 2020
Hits: 1269

Het impeachment-proces is een (mislukte) poging van Deep State om Donald Trump te vervangen door Mike Pence. Een CIA-operatie. Deze geweldige commentator legt het helder uit: de CIA zorgde in 2017 voor de val van beoogd veiligheidsadviseur Generaal Flynn en stopte het Witte Huis vol met agenten. Van de 'klokkeluider' van Oekraïnegate tot aan John Bolton. Die Trump met zijn boek de nekslag moest geven.

Het tweede doel van Deep State (twee vliegen in één klap): te verhinderen dat Bernie Sanders de uitdager van Trump wordt dit jaar. Door het impeachment-proces kan Sanders geen campagne voeren in Iowa. Hij moet in Washington blijven voor het circus.

Inmiddels is de comedie rond de 'vertraagde' uitslagen van de Democratische voorverkiezingen in Iowa gepasseerd. De DNC heeft maar één doel: te verhinderen dat Bernie Sanders de uitdager van Trump wordt in de verkiezingen later dit jaar. Het vertragen van de uitslagen in Iowa, door een 'app' van een bedrijf van voormalige Clinton-campagneleiders waar de "winnaar" Buttigieg (met minder stemmen dan Sanders, net als tijdens de Democratische Conventie van 2016 waar de 'superdelegates' Hillary Clinton als kandidaat aanwezen) en Biden klant zijn is zeer verdacht.

Het eerste doel was Trump af te zetten dan wel onherstelbaar te beschadigen voor de verkiezingen volgend jaar. Het tweede doel van deze campagne van het Democratische, ultrarechtse establishment, te verhinderen dat senator Bernhard Sanders de uitdager van Trump wordt is nu het hoofddoel. Want Joe Biden, middelpunt van Oekraïnegate, kan nooit de Democratische kandidaat worden in 2020. Dat kan een simpele ziel begrijpen. Ook 'Pocahontas' Senator Warren is geen optie. Daarom dus Pete Buttigieg.  (WK)

WK
https://youtu.be/ltU8w6GGpCc

Of zoals Jimmy Dore het stelt...

WK
https://thegrayzone.com/2020/02/04/pro-israel-buttigieg-seth-klarman-iowas-voting-app/

Max Blumenthal over de firma die de app verkocht.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 februari 2020
Aantal keren bekeken: 1269
Trump en Deep State

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch